Nőnap és férfinap...

Közeledik a nőnap. De mindig ilyen cuki virágos, bonbonos ünnep volt ? És ha van nőnap nem kellene nemzetközi férfinap is?

Ritka betegségek!

Ma Magyarországon csaknem 7-8 ezer ritka betegség ismert, ezek körülbelül 700-800 ezer embert érintenek. A magas számok tükrében nem meglepő, hogy a ritka betegségeknek is van világnapja, idén február 26-án tartják.

Többszörös személyiség?

Beszélgetésünk apropója egy színdarab, amelyben egy többszörös személyiségű nőt rak össze a pszichiáter. Mennyire gyakori ez a személyiségzavar, mi válthatja ki?

Kórház a város szélén…

Emlékeznek még a cseh sorozatra? Ez most egy másik kórház Budapest szélén: a Bethesda, amelynek remek nővérei és orvosai vannak, ráadásul itt az Égéssérült Gyermekeket Gyógyító Országos Központ is.

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

Teljes értékű növényi kimchi testtudatosan Chilis fermentált savanyúság
Receptjeiket a hosszueletert@korkontrolltarsasag.hu címre várjuk!

Mit tehetünk a Covid ellen?

Egy receptverseny apropóján erről beszélgetünk Dr. Halmy Eszterrel a Magyar Elhízástudományi Társaság elnökével Skype segítségével, a stúdióban Kis-Balázs Attilával a Jobb Világért mozgalom alapítójával, Paor Lillával a hatoscsatorna főszerkesztőjével, és telefonon Dr. Csicsor János vegyészmérnökkel.

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

Receptjeiket a hosszueletert@korkontrolltarsasag.hu címre várjuk!
Ál túrógombóc, vagyis fermentált kölesgombóc dióbundában
Hokkaidó tök- alma smoothie fermentált alapléből

Zsűritagjaink a receptversenyről – Kis -Balázs Attila

A Jobb Világ mozgalom megálmodója, és alapítója sok mindenen szeretne változtatni azért, hogy tényleg egy jobb világban élhessünk.

Egészség-tér - A Karsai sztori / II. rész

Dr. Karsai József molekuláris biológust megcincálták a különböző betegségek, ezért fejlesztette ki étrendkiegészítőjét, melynek technológiája világszerte egyedülálló.

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

A fermentálásnak tudományos alapja van, a legújabb kutatások igazolják a hosszú életben a bélflóra szerepét, ráadásul az immunrendszerünk legnagyobb része éppen itt található.