dec
14
2018

LEGYEN SZÍVÜGYED!

Szívünk érdekében fontos, hogy helyesen táplálkozzunk, hogy rendszeresen mozogjunk, hogy ügyeljünk a testsúlyunkra és hagyjunk fel káros szenvedélyeinkkel, a dohányzással mindenképpen!

Főzz másképpen! (2018) - Dr. Halmy Eszter

A túlsúly és az elhízás együttesen a hazai felnőtt lakosság több mint kétharmadát érinti napjainkra! Különösen figyelmet kell fordítanunk a gyermekkori elhízás egyre nagyobb mértékére is, hiszen minden negyedik-ötödik gyermek túlsúlyos vagy elhízott Magyarországon.

Főzz másképpen! (2018) - Lippai Zsolt

Ő nyerte meg a 2018-as receptversenyt. Nagy kedvence az avokádó meg a bulgur, így nem volt nehéz számára megalkotni a nyertes receptet. 2 éve derült ki, hogy a jogász , informatikus fiatalember cukorbeteg.

Főzz másképpen! (2018) - Dávid Krisztina

Dávid Krisztina . évek óta a tudatos táplálkozás híve, erről melyről blogot is vezet. fittdieta.cafeblog.hu
Szeretné, ha sokakhoz eljutna, hogy az egészséges, tudatos táplálkozás nem kell, hogy egyoldalú és unalmas legyen.

Főzz másképpen! (2018) - Kerti Barbara Lilla

A 12 éves Barbi helyett mamája Honfi Bernadett dietetikus vette át a 3. helyezéssel járó oklevelet, hiszen a pénteki díjátadó idején Barbi éppen történelem dolgozatot írt.

Főzz másképpen! (2018) - Herperger Anita

Herperger Anita testnevelő tanár, fejlesztő pedagógus és aerobik sportedző. Gyermekkora óta voltak emésztési problémái, melyeket teljes életmódváltással tudott tünetmentessé tenni.

Főzz másképpen! (2018) - Balázsné Sándor Zsuzsanna

Balázsné Sándor Zsuzsanna három éve ír receptes blogot írni, mert fontosnak tartja, hogy magának, családjának, és az olvasóknak bemutasson mindennapi ételeket, „Finomat másképpen” jeligére.

Főzz másképpen! (2018) - Várlakiné Kiss Katalin

Katalin speciális búzát használ, az alakort. Azt mondja, majdnem fekete. Érdekessége még, hogy a búza szem nem nyílik ki, Így nagyon tiszta, nem éri környezeti károsító hatás.

Főzz másképpen! (2018) - Szász Veronika

Szász Veronika nyugdíjas nagymama Ráckevéről. Szeret kísérletezgetni, és mivel lánya megköveteli az egészségtudatos étrendet, remek és egészséges ételeket kreál unokáinak.

Interjú a „Legyen szívügyed!” nap résztvevőivel / Dr. Andréka Péter

Dr. Andréka Péter professzor, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet főigazgatója köszöntőjében kifejezte örömét a fiatal hallgatóság láttán, mivel ez a korcsoport a legnyitottabb az egészség megőrzésével kapcsolatos tudnivalók iránt.