Teázzon a Kor Kontrollal

júl
5
2007

Mi az a pszichofittness?

Kacagás, kocogás, érintés, avagy éljünk az életöröm serkentőkkel!  A Pallas Páholy széksorai a kánikula ellenére megteltek június 19-én, mi több különböző korosztály képviselői jelentek meg ezen az esten.

jún
21
2007

Járvány- e a kövérség Magyarországon?

Ez volt a témája a „Teázzon a Kor Kontrollal!” Június 21-i adásának.A műsor felvétele június 7-én volt a Pallas Páholyban.

jún
7
2007

Hallottak már a plazmaferezisről?

Kinek fontos, és vajon miért a vérplazma előállítása? Miből készül a hemofiliások /vérzékenyek számára/ előállított faktor VIII.? Véradás nélkül nincsenek életmentő műtétek, de jó néhány készítmény is eltűnne a palettáról.

máj
24
2007

Mit kell tennie a cukorbetegnek?

Kit fenyeget a vakság, a szívinfarktus, a szélütés, a láb amputálása, vagy éppen a vese leállása? Igaz lehet-e, hogy a legújabb adatok szerint már a népesség 10 százaléka cukorbeteg?

máj
10
2007

Ne hanyagolja el a gombás fertőzést!

Jön a nyár, a napsütés, a nagy leégések, és, ha sokat úszunk a gombás fertőzések időszaka. Gondolta volna, hogy bőrünk a talpunkon a legvastagabb és szemhéjunkon a legvékonyabb, és azt, hogy az életünk során lehámlott bőrsejtek mennyisége 20 kilogramm?A

ápr
26
2007

Meg kell-e vakulni a Makula degenerációtól?

A tisztánlátás mindannyiunk érdeke

ápr
12
2007

Magas vérnyomás - Éljen 140/90 alatt!

Jellemző! A magas vérnyomásról önálló hazai kereső oldal található az interneten, úgy, mint a társkeresésről, az asztrológiáról, a sportkocsikról vagy a fogyókúrákról. Persze.

márc
29
2007

Háromszáz darab egyforintos - Fókuszban a vizitdíj

Amiről szó lesz: nemre, vallásra, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül mindenkit érint. A kor viszont már fontos tényező, a díjfizetés ugyanis a 18 éven aluliakra nem vonatkozik.

Előző12Következő