Filmek

Bartl Bianka környezetgazdász nyerte a „ Fermentált ételekkel a hosszú életért!” receptversenyt!

A pályázat kiírói a gyógyító konyha divattá tételéért írták ki rendhagyó receptversenyüket. A díjátadón életre keltek a nyertesek receptjei, így a a KF & T Kft Galériában tartott rendezvényen a résztvevők megkóstolhatták az áfonyás fermentált kesudiós mini sajttortát, a garnélás rizottót fermentált zöldségekkel, a gyümölcsvizes croissant, a kovászos sós babkát, vagy éppen a szelídített alföldi babpörköltet.

Terefere B. Király Györgyivel

"SZÍVVEL-LÉLEKKEL"

A szavak gyógyítanak vagy megsemmisítenek, nemcsak fizikailag ölhetünk, hanem velük is. Ezért sem mindegy, hogy egy gyógyító, egy orvos hogyan beszél szorongó, rettegő, frusztrált pácienseivel.

Terefere B. Király Györgyivel

"MINDIG LEGYEN DOLGOD A VILÁGBAN"

Szinetár Miklósnak - Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színházi, opera-, tévé- és filmrendező, forgatókönyvíró, professzor emeritus- 91 esztendősen van ereje, energiája, koncentrálóképessége, kreativitása, hogy egy trilógiát papírra vessen.

Terefere B. Király Györgyivel

MIRE TANÍT AZ ÉLETVESZÉLY?
Önök vagy a szüleik, a nagyszüleik voltak életveszélyben? Ha úgy gondolják, hogy az Önök családjában senki sem halt meg életveszélyes külső beavatkozás, vagy betegség miatt feltétlenül nézzék meg a Szollár Szilvia pszichológussal, hipnoterapeutával folytatott beszélgetést!

Terefere B. Király Györgyivel

EGY ÉLMÉNYVADÁSZ GONDOLATAI....
Általános orvos, sebész, nemzetközi szakközgazdász, ma fájdalomspecialistaként éli hétköznapjait. Arnold Dénes Arnold a nyugati orvoslás mellett a hagyományos kínai orvoslás ismerője, szakértője és alkalmazója is.

Terefere B. Király Györgyivel

NEM VAGY EGYEDÜL!
Ma Magyarországon minden negyedik nőt ért már bántalmazás, ráadásul hetente egy nő életét követeli a családon belüli erőszak!

Terefere B. Király Györgyivel

NEM HAGYOM, HOGY FÁJJON!
Dr. Embey-Isztin Dezső , a Magyar Fájdalom Társaság alapító elnöke a fájdalomcsillapításra tette fel az életét, pontosabban arra, hogy a beteg ne ordítson a fájdalomtól!

Terefere B. Király Györgyivel

Mit tegyünk a sikeres idősödésért, hogyan számoljunk le az öregedéshez fűződő szürke, unalmas rutinokkal?Erről beszélgetünk az Olaszországból 45 év után hazatelepült Mezei Berger Veronika - énekes, mozgáspszichológiai terapeuta- zumba oktatóval.

Terefere B. Király Györgyivel

"AKIT AZ ISTEN MEGHAGYOTT..."
A Liszt Ferenc díjas énekes, tanár, az egyetlen magyar előadóművész,aki bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe tucatszor meghalhatott volna.

Terefere B. Király Györgyivel

NÓRA MÁR NEM ÍTÉLKEZIK....
Csodák márpedig vannak !- véli Dr. Bittner Nóra tüdőgyógyász, klinikai onkológus, klinikai farmakológus. Kapunk-e jeleket fentről, és ha igen milyen következtetéseket érdemes levonni belőlük?

Partnereink