Filmek

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

Ha egy egyszerű ősi módszer népszerűvé válhatott egy dán étteremben, miért ne válhatna divattá a magyar konyhákban is? Ugyanis a három Michelin csillagos koppenhágai Noma étterem - négyszer is elnyerte már a világ legjobb étterme címet- séfjének fermentálásról írott könyve tavaly az év szakácskönyve volt Dániában.

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

A Magyar Elhízástudományi Társaság elnöke Afrikában töltött évei alatt is kovászos uborkát készített. Vallja, hogy fontos újra felfedezni az igazi, jó, egészséges magyar konyhát, ne mások találják fel, azt amit mi már ismerünk!

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

A Hatoscsatorna főszerkesztője elárulja, hogy speciális diétát tart, így csak vízben oldódó rostos ételeket ehet. Ezért folyamatosan kísérletezik, hogy a rostszegény étrendre ítélt emberek- közöttük ö is- bevihessék a rostokat szervezetükbe.

Egészség-tér - A Karsai sztori

I. rész
Dr. Karsai József molekuláris biológust megcincálták a különböző betegségek, ezért fejlesztette ki étrendkiegészítőjét, melynek technológiája világszerte egyedülálló. Legutóbb, ahogyan el is meséli a dokumentumfilmben: a hasnyálmirigyrákból sikerült felépülnie,- persze igénybe vette az akadémiai orvoslás lehetőségeit is- igaz féllábbal, 43 kilósan már a túlparton is járt.

Kapcsolatok Covid idején.. /Feketén-fehéren/

A világjárvány negyedik hullámában ismét jönnek az aggasztó hírek a fertőzések és a halottak számáról, a korlátozásokról, egyszóval még nem lélegezhetünk fel!

Festők titkai.. /Feketén-fehéren/

Három izgalmas és tehetséges művésszel ismerkedhetnek meg nézőink, akik beavatják önöket hivatásuk kulisszatitkaiba. Beöthy Hajnalka Győrből, Szászné Hajdú Katalin a Somogy megyei Várdáról, és Kocsis Zsuzsanna Bonassolából, Olaszországból érkezett a stúdióba.

Egészség- tér: az egészséges húsokról

Mi minden van a húsokban, felvágottakban- aminek nem kellene bennük lennie- és lehet-e egyáltalán nagyüzemi technológiával egészséges húskészítményeket előállítani? Erre is válaszol Siklován Attila - húsfeldolgozó üzemet irányít Battonyán- és Dr. Karsai József molekuláris biológus.

Gyógyulásom története

Dr. Karsai József molekuláris biológus mondhatnám milliméterekre volt a túlparttól, így az Egészség-tér augusztusi adásában szinte hihetetlen gyógyulásáról beszélgettünk. Csöppet sem vagyok fellengzős, sőt nem is túlzok, amikor a hihetetlen jelzőt használom, ugyanis meggyógyult a hasnyálmirigyrákból. Miközben az édesapja és a bátyja is ebben halt meg, tehát az ő genetikájába is kódolva volt.

Kacifántos gyerekek

A Facebookon találtam az alábbi levelet, a szerző Piczkó Katalin pszichiáter, tréner.
„Szeretnénk egy „alternatív” anyák, illetve „szülők napját” tartani, amelyen magunk között ünnepelnénk - egymást. Mindenki a másikat, a másikban azt, ami felemelő, erőt adó, csodálatra méltó. Azt, amit a másikban könnyebb észrevenni és értékelni, azt, amit magunkban is napról napra fel kell, kellene fedeznünk.

Védtelen férfiak

Jó a cím? Tényleg nem a nők a védtelenek? A férfitest működéséről, a férfiak lelkéről, értékrendjéről beszélgetünk Dr. Erdei Edit urológus- andrológussal, Bedő Imrével, a Férfi klub megalapítójával , Skype-on keresztül pedig Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval.

Partnereink