Filmek

Nőnap és férfinap...

Közeledik a nőnap. De mindig ilyen cuki virágos, bonbonos ünnep volt ? És ha van nőnap nem kellene nemzetközi férfinap is?

Ritka betegségek!

Ma Magyarországon csaknem 7-8 ezer ritka betegség ismert, ezek körülbelül 700-800 ezer embert érintenek. A magas számok tükrében nem meglepő, hogy a ritka betegségeknek is van világnapja, idén február 26-án tartják.

Többszörös személyiség?

Beszélgetésünk apropója egy színdarab, amelyben egy többszörös személyiségű nőt rak össze a pszichiáter. Mennyire gyakori ez a személyiségzavar, mi válthatja ki?

Kórház a város szélén…

Emlékeznek még a cseh sorozatra? Ez most egy másik kórház Budapest szélén: a Bethesda, amelynek remek nővérei és orvosai vannak, ráadásul itt az Égéssérült Gyermekeket Gyógyító Országos Központ is.

Mit tehetünk a Covid ellen?

Egy receptverseny apropóján erről beszélgetünk Dr. Halmy Eszterrel a Magyar Elhízástudományi Társaság elnökével Skype segítségével, a stúdióban Kis-Balázs Attilával a Jobb Világért mozgalom alapítójával, Paor Lillával a hatoscsatorna főszerkesztőjével, és telefonon Dr. Csicsor János vegyészmérnökkel.

Zsűritagjaink a receptversenyről – Kis -Balázs Attila

A Jobb Világ mozgalom megálmodója, és alapítója sok mindenen szeretne változtatni azért, hogy tényleg egy jobb világban élhessünk.

Egészség-tér - A Karsai sztori / II. rész

Dr. Karsai József molekuláris biológust megcincálták a különböző betegségek, ezért fejlesztette ki étrendkiegészítőjét, melynek technológiája világszerte egyedülálló.

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

A fermentálásnak tudományos alapja van, a legújabb kutatások igazolják a hosszú életben a bélflóra szerepét, ráadásul az immunrendszerünk legnagyobb része éppen itt található.

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

Ha egy egyszerű ősi módszer népszerűvé válhatott egy dán étteremben, miért ne válhatna divattá a magyar konyhákban is? Ugyanis a három Michelin csillagos koppenhágai Noma étterem - négyszer is elnyerte már a világ legjobb étterme címet- séfjének fermentálásról írott könyve tavaly az év szakácskönyve volt Dániában.

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

A Magyar Elhízástudományi Társaság elnöke Afrikában töltött évei alatt is kovászos uborkát készített. Vallja, hogy fontos újra felfedezni az igazi, jó, egészséges magyar konyhát, ne mások találják fel, azt amit mi már ismerünk!

Partnereink