Receptek

Szezámmagos- fetás céklasaláta, az egyszerű vitaminforrás

Az elmúlt évek alatt rengeteg receptet kipróbáltam. Sokszor felmerült a kérdés van még úja nap alatt? Hiszen szinte a csapból is receptek folynak.

Mediterrán jellegű hosszan főtt pontyleves

Egyszerű alapanyagokból egészséges, mediterrán hangulatot idéző könnyed halleves. A magyar szájíznek lehet meglepő ez a halleves, hiszen nélkülözi a pirospaprikát és még répa is kerül bele, nem is beszélve a citromról.

Pirított ananászos csirkemell bulgurral és fokhagymás mártással

Receptjeim egyszerűek, pár összetevő szükséges hozzá és elkészítésük sem időigényes. Nagyon szeretjük a joghurtos mártásokat főételeknél variálva.

December 20-ig tart a receptverseny!

A határidő módosult ugyanis a Magyar Elhízástudományi Társaság a COVID második hulláma miatt nem tartja meg november elejére tervezett kongresszusát, ahol átadtuk volna a díjakat! Tehát várjuk a receptjeit! Olvassák Bíró Márta sorait!

Majdnem karácsonyig tart a receptverseny!

Ön milyen menüsorral lepi meg a családját?
A pályázatokat kérjük a következő címre eljuttatni: receptverseny@korkontrolltarsasag.hu
Beküldési határidő: 2020. december 20.
Természetesen a határon túli recepteket is várjuk! Az elmúlt években vajdaságiak, erdélyiek és felvidékiek is bekerültek a nyertesek közé!

Megváltozott a receptverseny határideje!

Új határidő: 2020. december 20. A határidő módosult ugyanis a Magyar Elhízástudományi Társaság a COVID második hulláma miatt nem tartja meg november elejére tervezett kongresszusát, ahol átadtuk volna a díjakat!
Banános kókuszgolyó, a testsúlymegőrző édesség

December 20-ig tart a receptverseny!

Brokkolis csodabogár Szegedről
A brokkoli rózsákat (nem főzzük meg előre!) egy tálban összekeverjük a reszelt sajttal, a karikára vágott újhagymával, a krémsajttal, a tojással, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A csirkemellekbe „zsebet” vágunk, megsózzuk, borsozzuk.

Október 22-ig még tart a receptverseny!

„Hétköznapi feleségként arra törekszem,hogy családom asztalára egészséges ételek kerüljenek. Inzulinrezistens páciensként még inkább az a célom,hogy új alapanyagokat használva átalakítsam a régi receptjeimet. Ha ezzel segíthetek másoknak is dupla öröm. „

Várjuk receptedet október 22-ig!

A harcsafilét tetszőleges szeletekre kell vágni, meg kell sózni (ízlés szerint). Aztán úgy, mint a natúr szeletet meg kell lisztezni, majd a halszeleteket pár perc alatt át kell sütni kevés olajon. A megsült halszeletet már rakhatod is a tepsibe, erre kerül a főtt karfiol és a besamelmártás.

Maradj otthon!

Süss-főzz, kísérletezz, aztán küldd be receptversenyünkre egy fantasztikusan finom és egészséges étel receptjét, ahogyan Mészáros László is tette Orosházáról.

Előző12345...8Következő