Filmek

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

A Hatoscsatorna főszerkesztője elárulja, hogy speciális diétát tart, így csak vízben oldódó rostos ételeket ehet. Ezért folyamatosan kísérletezik, hogy a rostszegény étrendre ítélt emberek- közöttük ö is- bevihessék a rostokat szervezetükbe.

Egészség-tér - A Karsai sztori

I. rész
Dr. Karsai József molekuláris biológust megcincálták a különböző betegségek, ezért fejlesztette ki étrendkiegészítőjét, melynek technológiája világszerte egyedülálló. Legutóbb, ahogyan el is meséli a dokumentumfilmben: a hasnyálmirigyrákból sikerült felépülnie,- persze igénybe vette az akadémiai orvoslás lehetőségeit is- igaz féllábbal, 43 kilósan már a túlparton is járt.

Kapcsolatok Covid idején.. /Feketén-fehéren/

A világjárvány negyedik hullámában ismét jönnek az aggasztó hírek a fertőzések és a halottak számáról, a korlátozásokról, egyszóval még nem lélegezhetünk fel!

Festők titkai.. /Feketén-fehéren/

Három izgalmas és tehetséges művésszel ismerkedhetnek meg nézőink, akik beavatják önöket hivatásuk kulisszatitkaiba. Beöthy Hajnalka Győrből, Szászné Hajdú Katalin a Somogy megyei Várdáról, és Kocsis Zsuzsanna Bonassolából, Olaszországból érkezett a stúdióba.

Egészség- tér: az egészséges húsokról

Mi minden van a húsokban, felvágottakban- aminek nem kellene bennük lennie- és lehet-e egyáltalán nagyüzemi technológiával egészséges húskészítményeket előállítani? Erre is válaszol Siklován Attila - húsfeldolgozó üzemet irányít Battonyán- és Dr. Karsai József molekuláris biológus.

Gyógyulásom története

Dr. Karsai József molekuláris biológus mondhatnám milliméterekre volt a túlparttól, így az Egészség-tér augusztusi adásában szinte hihetetlen gyógyulásáról beszélgettünk. Csöppet sem vagyok fellengzős, sőt nem is túlzok, amikor a hihetetlen jelzőt használom, ugyanis meggyógyult a hasnyálmirigyrákból. Miközben az édesapja és a bátyja is ebben halt meg, tehát az ő genetikájába is kódolva volt.

Kacifántos gyerekek

A Facebookon találtam az alábbi levelet, a szerző Piczkó Katalin pszichiáter, tréner.
„Szeretnénk egy „alternatív” anyák, illetve „szülők napját” tartani, amelyen magunk között ünnepelnénk - egymást. Mindenki a másikat, a másikban azt, ami felemelő, erőt adó, csodálatra méltó. Azt, amit a másikban könnyebb észrevenni és értékelni, azt, amit magunkban is napról napra fel kell, kellene fedeznünk.

Védtelen férfiak

Jó a cím? Tényleg nem a nők a védtelenek? A férfitest működéséről, a férfiak lelkéről, értékrendjéről beszélgetünk Dr. Erdei Edit urológus- andrológussal, Bedő Imrével, a Férfi klub megalapítójával , Skype-on keresztül pedig Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval.

Hegmesék

Hegmesék. Ez a beszélgetés címe, hiszen hazánkban a babák 40 százaléka császármetszéssel látja meg a napvilágot. Intim és érzékeny téma a műtéti úton történő születés, nyilván másképpen látja az anyuka, a szülész-nőgyógyász, a szülésznő, a gyógytornász, a perinatális szaktanácsadó. Jöjjön tehát egy tabukkal övezett téma a laikusok és szakemberek számára.

Érintettek

Daganatos , leukémiás gyerekekről, szüleikről, illetve szülő-gyerek és orvos közös küzdelméről beszélgetünk Dr. Benyó Gábor gyermekonkológussal, a Tábitha Gyermekhospice Ház orvosigazgatójával, Borszékiné dr. Cserháti Erikával, az Érintettek Egyesület elnökével és Bumberák Maja mesemondóval.