Terefere B. Király Györgyivel

"AKIT AZ ISTEN MEGHAGYOTT..."
A Liszt Ferenc díjas énekes, tanár, az egyetlen magyar előadóművész,aki bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe tucatszor meghalhatott volna.

Terefere B. Király Györgyivel

NÓRA MÁR NEM ÍTÉLKEZIK....
Csodák márpedig vannak !- véli Dr. Bittner Nóra tüdőgyógyász, klinikai onkológus, klinikai farmakológus. Kapunk-e jeleket fentről, és ha igen milyen következtetéseket érdemes levonni belőlük?

Terefere B. Király Györgyivel

AKINEK AZ ÉLETE EGY MERŐ KÜZDELEM!
Ez lehetne az alcíme a Pesti Ferenc asztalossal folytatott beszélgetésnek, aki egyébként éveken át vezette a Tököli Büntetés-végrehajtási Intézetet ezredesi rangban.

Megjött az első recept Balassagyarmatról!

Sörrel készült vadkovász érlelésű kenyér

Az első kovásszal készült termékem receptje, saját kísérletezés eredménye!

Terefere B. Király Györgyivel

Kugler Gyöngyi igazságügyi pszichológus szakértőként az utóbbi években gyakoribbá vált a kiskorú gyermekek ellen elkövetett szexuális visszaélések, abúzusok családon belüli gyanúja.

Terefere B. Király Györgyivel

Végtelenül szelíd, ugyanakkor rendkívül határozott vendégem a Szent-Györgyi Albert díjas, Széchényi díjas Bányai Éva professzor, a hipnóziskutatás mestere, az Európai Hipnózis Társaság első női elnöke.

Terefere B. Király Györgyivel

Hogyan fogadták a szülész-nőgyógyászok a hálapénz kivezetését a rendszerből? Szülhet-e egy kismama az állami ellátásban választott orvosánál, vagy ez már csak a magánellátásban létezik?

Terefere B. Király Györgyivel

Domahidy László operaénekes- profondo basszus- nem elsősorban a hazai színpadi deszkákon kápráztatja el a közönséget, sokkal inkább Hamburgban, Berlinben, Bázelben.

Terefere B. Király Györgyivel

A hanghallás pszichiátriai betegség tünete, leggyakrabban a skizofréniára jellemző. De mit hallanak a hanghallók? És milyen hangok beszélnek a fejükben? Férfi, női, gyerek? Kérnek? Parancsolnak? Veszekednek?

aug
15
2023

Fermentálj a hosszú életért!

Beszélgetés Révfülöpön Somossy Barbarával és Forró Bencével a Duna Televízió Nyár23 című élő műsorában a „ Fermentálj a hosszú életért!” receptversenyről, meg arról ami mögötte van, például, hogy mi köze a fermentálásnak a hosszú élethez.