Egészség-tér - A Karsai sztori / II. rész

Dr. Karsai József molekuláris biológust megcincálták a különböző betegségek, ezért fejlesztette ki étrendkiegészítőjét, melynek technológiája világszerte egyedülálló.

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

A fermentálásnak tudományos alapja van, a legújabb kutatások igazolják a hosszú életben a bélflóra szerepét, ráadásul az immunrendszerünk legnagyobb része éppen itt található.

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

Ha egy egyszerű ősi módszer népszerűvé válhatott egy dán étteremben, miért ne válhatna divattá a magyar konyhákban is? Ugyanis a három Michelin csillagos koppenhágai Noma étterem - négyszer is elnyerte már a világ legjobb étterme címet- séfjének fermentálásról írott könyve tavaly az év szakácskönyve volt Dániában.

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

A Magyar Elhízástudományi Társaság elnöke Afrikában töltött évei alatt is kovászos uborkát készített. Vallja, hogy fontos újra felfedezni az igazi, jó, egészséges magyar konyhát, ne mások találják fel, azt amit mi már ismerünk!

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

A Hatoscsatorna főszerkesztője elárulja, hogy speciális diétát tart, így csak vízben oldódó rostos ételeket ehet. Ezért folyamatosan kísérletezik, hogy a rostszegény étrendre ítélt emberek- közöttük ö is- bevihessék a rostokat szervezetükbe.

Egészség-tér - A Karsai sztori

I. rész
Dr. Karsai József molekuláris biológust megcincálták a különböző betegségek, ezért fejlesztette ki étrendkiegészítőjét, melynek technológiája világszerte egyedülálló. Legutóbb, ahogyan el is meséli a dokumentumfilmben: a hasnyálmirigyrákból sikerült felépülnie,- persze igénybe vette az akadémiai orvoslás lehetőségeit is- igaz féllábbal, 43 kilósan már a túlparton is járt.

dec
14
2021

COVID az ágyban és a hétköznapokban

A Magyar Pszichiátriai Társaság idei vándorgyűlése hasonló című szimpóziumának levezető elnöke Vizi János volt, aki beszélt a külső kapcsolatok nehezebbé- esetenként könnyűbbé- válásáról, a szexuális segédeszközök és az alkohol fogyasztásának alakulásáról, sőt még arra is kitért: hogyan lehet felhasználni a szexben a home office-t kreatív módon.

Kapcsolatok Covid idején.. /Feketén-fehéren/

A világjárvány negyedik hullámában ismét jönnek az aggasztó hírek a fertőzések és a halottak számáról, a korlátozásokról, egyszóval még nem lélegezhetünk fel!

dec
14
2021

Mi van a Covid után?

Andréka Péter, a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet főigazgatója mesél – többek között - arról, miképpen élte meg a koronavírus-betegséget, hogy milyen szívkárosodásokkal találkoznak leggyakrabban a Covid után, és azt is elmondja, miért fontos számára az intézet új neve.

Dosztojevszkij, a tiszteletbeli pszichiáter

A 92. Ünnepi Könyvhéten került a könyvesboltokba a Medicina Könyvkiadó gondozásában Németh Attila Dosztojevszkij, a lélek kórboncnoka című könyve, amely az író születésének kétszázadik évfordulója alkalmából jelent meg.

Partnereink