Riportok (archívum)

febr
4
2008

Mitől butulunk?

Csiba László professzor úrnak minden megvan bocsátva. Elsősorban az, hogy nagyon nehéz volt összehozni ezt a beszélgetést. Olyan volt, mint a havasi kürt, mindig lehetett hallani, de látni soha.

febr
3
2008

A szeretet-kapcsolat a legfontosabb

A Károli Gáspár Református Egyetem tanszékvezető tanárával, a pszichológiai tudományok kandidátusával nagyon vártam a beszélgetést. Részben önös érdekből, hogy választ kaphassak arra, vajon a depresszió, a stressz által okozott betegségek hol tartanak manapság.

febr
2
2008

Hol dalol, hol futballozik

Tamás a dalaival már régóta belopta magát a szívembe. Tetszik, ahogy humort csempész a szövegekbe. Egy másik dal, meg azért olyan kedves, mert mint énekli: „Színház az egész világ!” Most éppen autójában ül, Fehérvárról érkezik Budapest felé.

febr
1
2008

Csipkét ver és rock-koncertre jár

Fantasztikusan szimpatikus, ahogy az életről vélekedik. Az a mondata különösen megragadott, hogy „minden érdekel, ami nem való egy kétszeres nagymamának”.

jan
1
2008

Zongorázik és biostimulál

A Kor Kontroll Társaság egyik partnere /tagjaink kedvezményesen látogathatják legkülönbözőbb panaszaikkal rendelőjét/ Yamamoto Intézet/ kedves, készséges és iszonyúan képzett.

szept
1
2007

Sportdiplomás közgazdász

A 77 Elektronika Kft. belkereskedelmi igazgatójának fogalma sincs, hogy jómagam hányszor „ellenőriztem” le, hogy milyen céget képvisel. A vércukorszintmérőkre szakosodott 77 Elektronika ajtaján – érintettként - évek óta belépek.

júl
21
2007

Teniszezik és szereti a színeket

Antal Emesével, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnökével, a Kor Kontroll Társaság ünnepi klub-estjén volt szerencsém találkozni. A laza, családias „karácsonyköszöntőn”, az elnök asszony is kötetlen formában szólt hozzá a „mit együnk, mennyit együnk” ünnepnapokon című kérdéskörhöz.

jún
15
2007

Aki bort „prédikál” és bort iszik

Foglalkozására nézve, szinte felsorolhatatlan, hogy mennyi iskolát végzett el, hogy mennyi ismeretet szerzett be. Kezdve attól, hogy újságíró-kollega, a PR-ba, a fotózásba, a sportújságírásba, a könyvszerkesztésbe, a menedzserségbe és végül a bor marketingbe ásta magát bele.