Riportok (archívum)

júl
28
2012

Szépülj akupunktúrával!

Bevallom, boldogan mentem el erre az interjúra. Végre közelről láthatok egy olyan műhelyt, ahonnan a nők 5-10 évvel fiatalabban lépnek ki. Eddig az árak alapján úgy véltem, márpedig ilyen kúrára csak a milliomosok járhatnak. Nehéz megfogalmazni, hogy dr. Farkas Ilona orvos, vagy kozmetológus.

máj
16
2011

A zsűriben Buczkó Imre

Buczkó Imre saját bevallása szerint „született és beteges optimista”, és erről csodaszép, élettel teli képei is tanúskodnak, melyek közül három „ Az év praxisa a Kárpát-medencében első helyezettjeinél lel majd otthonra!

máj
16
2011

A zsűriben Békés Itala

Békés Italával egy élmény beszélgetni! Részben, mert a Kossuth-díjas színművésznő rendkívül expresszíven fogalmaz és szavai azonnal életre kelnek, másrészt azért, mert nemcsak szavaiból, hanem egész lényéből lüktető energia hömpölyög.

márc
15
2011

Megint lesz "Év praxisa"!

Hagyomány teremtő szándékkal szervezte meg 2010 –ben első alkalommal a háziorvosi praxisok versenyét az Országos Alapellátási Intézet. A páciens javasolhatta orvosát – és annak munkatársait- ezzel is díjazva emberségét, tudását, empátiáját.

márc
15
2011

Aludj jól!

Az Alvás Világnapja- március 17- nemzetközi esemény, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára, az életminőség szempontjából.

máj
18
2010

Az acélipar és a KKT

Semmit nem tudtam róla a találkozás előtt. Csupán annyit, hogy ő a Kor Kontroll Társaság Felügyelő Bizottságának Elnöke. Vajon szőke és szomorú? Vagy ősz és jókedvű? Vajon mindent tud számlákról?

ápr
14
2010

Réka az új alelnök

A mosolygó barnaszemű doktornő rövid életrajza: 1994-ben végezett az Orvostudományi Egyetemen, egyből a László kórházba került, ahol hat esztendeig patológusként dolgozott.

márc
15
2010

Fogyásaim története

Próbáltak már fogyni? Ha igen pontosan tudják, mekkora kínlódás, mekkora harc és , hogy soha nincs vége. Ha ledobtuk a plusz kilókat , kezdődik a küzdelem, hogy vissza ne jöjjenek.

Partnereink