Riportok (archívum)

márc
18
2009

A vadonatúj műsorvezető

Bianka szép, okos és nagyon szeretni való. Hogy ki is a Kor Kontroll Társaság lánya?

márc
1
2009

Minden szál Debrecenhez köt

Dr. Szabó Imre irányítja a debreceni plazmaferezis állomást. Korábban több immunológiai kutatásban is részt vett külföldön.

márc
1
2009

A festő nemcsak él, mesél is

„A napjaim a fénytől függenek” – mondja Buczkó Imre festő-, és grafikusművész, akinek hamarosan „Egy régi kiállítás új képei” mottóval nyílik új tárlata.

febr
22
2009

Kövér lányból szépség!

Ki ne emlékezne a Nagy Fogyás „Bogijára?” Bár Boglárka nagyon hamar kiesett, (odabent mindösszesen 6 kilót tudott leadni), idekint mégis győztesnek lehet nevezni, hiszen 25 kilót fogyott.

febr
22
2009

Nem akar leszokni a dohányzásról?

A keleti kultúrák több ezeréves tapasztalataiból érdemes tanulni. A tapaszok, rágógumik, gyógyszerek mellett alternatív megoldások is léteznek.

febr
12
2009

Magdi és a buddhizmus

Az a tolerancia, megértés, elfogadás, ami a buddhizmusból árad megérinti az európai embert , ha egy másik kontinensre viszi jó sorsa. Aki megismeri a buddhista filozófiát, életszemléletet – hívei szerint a buddhizmus nem vallás - nehezen tud ellenállni neki.

febr
12
2009

Kegye zenével gyógyít

A Piramis és az Edda egykori szaxofonosa ma pánsípjával varázsolja el hallgatóságát. A karitatív művész, akinek lemezeit 17 országban forgalmazzák hitvallása, hogy segíteni kell a rászorulókon. Ezért járja az ünnepeken a kórházakat.

febr
4
2009

A pszichiátria kijön a gödörből?

Füredi János professzor életrajzában elmerülve, képzavarral élve többször elakadt a szavam. Munkáiból, előadásaiból előadó-körutjaiból olyan ember képe rajzolódott ki, akiről a hétköznapi ember nem is gondolná, hogy ilyen is van.