Riportok (archívum)

jan
19
2009

A mi nevetős sminkesünk…

A Korkontroll Társaság televíziós összejövetelein már felfigyeltem egy fiatal hölgyre, Dudás Timeára , aki minden alkalommal eltűnik a függöny mögött egy-egy riportalannyal, előadóval. Arra voltam kíváncsi, hogy egy „szépítőmester” és az egészség témaköre hogyan függnek össze.

okt
15
2008

60 után kezdődik az élet

A fenti gondolatot Pados doktor úr a Mallorca-i repülőtéren olvasta, ahol az odaérkező turistáknak szóló mondat úgy folytatódik: 60 után mindent újra kezdünk! Valószínűleg megtetszett ez a frappáns gondolat neki, mert így magyarázza: - Meghosszabbodott az átlagéletkor, ami azt jelenti, hogy egy 60 éves ember ugyanolyan értékes életre képes, mint a fiatalabb.

okt
12
2008

Két utószinkron között

A művész úr évek óta lázban ég. No nem az influenzától vagy a megfázástól, hiszen saját magát tartja lázban a filmkészítéssel. Most éppen a Megy a gőzös című moziról van szó, melynek a bemutatója októberben lesz. A sok érdekesség mellett megtudom tőle, hogy a film producere P. Koltai Gábor, aki nem más, mint a saját fia.

okt
11
2008

Sistergő bombasztikus nő!

Ahogy mentem találkozásunk színhelyére, a Gellért presszó felé, egyre azt kérdeztem magamtól, hogy ÉN a GYÖRGYIVEL? Azzal a hölggyel, aki évtizedek óta  nem is akármilyen riportokat készít, aki megírt hat könyvet? Aki tulajdonképpen a Korkontroll Társaságban a főnököm, hiszen ő az elnök?

okt
11
2008

„Imádom a színházat!”

Messziről kezdem a doktor úrral a beszélgetést. Az érdekelt, hogy honnan és hogyan jutott el oda, hogy ma a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika kemoterápiás részleg vezetője lett. 

okt
11
2008

Indián földről a Hálózatba

Életrajza a legnagyobbakéval vetekszik. Olyan helyeken dolgozott és olyan helyeken járt, ami irigylésre méltó. Rögtön a kezdet kezdetén a Vígszínházban volt hangmérnök, zenei szerkesztő. Aztán a TV-hez került, onnan a József Attila Színházba, ahol már művészeti munkatársként vett részt az alkotó munkában.

okt
10
2008

Mi lett a "Kísértés" Mariannájából

Molnár Marianna a maga 27 évével a huszonévesek, közé tartozik, de bekerült egy olyan körbe, amelynek célja az egészséges életmód népszerűsítése, 45 felett. Ahogy ő fogalmaz: - A Kor Kontroll Társaság alapító tagsága egy nagycsaládnak mondható, hiszen mindenki ismeri a másikat barátként, vagy a szakmából.

okt
9
2008

Épületgépész az egészség szolgálatában

A vesenap egyik fő támogatója a Fresenius Medical Care . Ügyvezető igazgatójával Bozsán Eta beszélget.

Partnereink