Rendezvények (archívum)

okt
18
2008

Ne félj a ráktól!

De nem a lottón, meg a tombolán, hanem azzal, hogy odafigyelsz magadra. Kezdjük a végén. A Gyomaendrődi Közösségi Házban október 18-án tartott egészségnap zárásaként 150.000 forinttal gyarapította a Kor Kontroll Társaság a házigazda, a szegényeket támogató Templárius Alapítvány bevételét. Köszönet támogatóinknak...

szept
4
2008

Amit a depresszióról tudni kell

A Korkontroll Társaság szeptemberi vendégei a Pallas Páholyban dr. Füredi János egyetemi tanár a Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke, valamint dr. Németh Attila pszichiáter egyetemi docens voltak.

jún
28
2008

Családi Egészségnap

A Kor Kontroll Társaság az ATSA Fitness és a Pestszentlőrinc–Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató Kft. családi egészségnapot rendez a 16 hektáros Bókay kertben, ahol számos fesztivált rendeztek már tízezrek számára.

febr
21
2008

Lenin „korkontroll” alatt

Azt mindig is tudtam, hogy B. Király Györgyi nem fér a „szellemi” bőrébe. Ezernyi akciója, ötlete, anyasága, munkája mellett, most kiadott egy könyvet. Éppen a hetediket. A címe: Ki van a koporsóban?

jan
20
2008

Önnek is szüksége lehet Életmentő kártyára! - Sajtótájékoztatót tartott a Kor Kontroll Társaság

Az orvosokból, művészekből, vállalkozókból álló Kor Kontroll Társaság, jelmondata: Idősödj egészségesen! Tölts minél hosszabb időt és minél jobb életminőségben szeretteid körében! Ezen alapelv hétköznapi gyakorlatához szeretne hozzájárulni az országos közhasznú szervezet Életmentő Egészségügyi Kártyájával.

dec
6
2007

Mit együnk az ünnepek alatt, ha nem akarunk gurulni?

Mikulás este karácsonyi hangulattal. Na nem az őrült,  tülekedős, közlekedési dugós, vásárlós, hanem az odafigyelős, épülős, simogatós, ajándékozós, egymás gondolataival töltekezős karácsonyéval.

nov
8
2007

Mennyire vagyunk "rosszmájúak"?

Gondolnak–e néha arra, hogy évente világszerte 14 millió ember hal meg alkoholos máj miatt? Nyilván nem és különösen akkor nem, amikor éppen jóízűen megisznak egy pohár bort, vagy konyakot.

okt
4
2007

Mit gyógyít az angiológus?

Vallják be kedves olvasóim, hányszor fordul elő életükben, hogy mennek az utcán, éles fájdalom hasít a lábukba, megrázzák egy kicsit, megállnak, - úgy tesznek, mintha a kirakatot nézegetnék-, pihennek, majd folytatják útjukat.

Partnereink