Rendezvények (archívum)

szept
25
2009

Mire képes a fájdalomspecialista?

Szeptemberi összejövetelünk témája a fájdalom csillapítása. Bizonyára Önnek is fájt már a foga, migrén gyötörte, vagy éppen vesegörcs kínozta. A fizikai kínok megváltoztatják az emberi személyiségjegyeket és az élet minőségét is, aki szenved, szinte alkalmatlanná válik az együttélésre.

jún
6
2009

Ne légy a rabja!

Családi nap az Orczy kertben! A főváros szívében elterülő Orczy kertben, egy több ezer főt megmozgató sport és szórakoztató családi eseményre várjuk június 6-án 10 órától 17 óráig.

máj
7
2009

Ne hagyd, hogy cseppenjen!

„Csipp, csepp, egy csepp, öt csepp, meg tíz…..” Inkontinencia nap a Duna Palotában. 2009.május 7. csütörtök.

ápr
28
2009

Találkozzon Karda Beával

Vigyázat! A húgysavszint infarktust jelezhet! Tudják, mi okozza a királyok betegségét, vagyis a köszvényt? A magas húgysavszint. Április 28-án Ismét tévé felvételre invitáljuk önöket a Pallas Páholyba.

ápr
2
2009

Gondolkozz pozitívan!

Írók tömkelege traktál minket könyveivel: Norman Vincen Peale, Joseph Murphy, Napoleon Hill és mások azt üzenik hogy az optimizmus boldogabbá, sikeresebbé és egészségesebbé tesz bennünket. Kinek segít a rózsaszín szemüveg?

márc
5
2009

Van önnek háziorvosa?

Örülne, ha háziorvosa megkímélné a laboratóriumokba járkálástól? Szeretné elkerülni a vesekárosodást és a vastagbélrákot? Mire jó a mikroalbumin teszt, és mire jó a székletvér vizsgálat?

febr
27
2009

Miért jó ha plazmát ad?

Februári tévéfelvételünk témája: miért jó ha plazmát ad? Azon túl, hogy segít az égési sérülteknek vagy éppen a vérzékenyeknek, az ön egészségi állapotát is feltérképezik. Legyen a közönségünk!

jan
29
2009

Nyerj Életet! 2009.

A KOR KONTROLL TÁRSASÁG és az ORSZÁGOS ONKOLÓGIAI INTÉZET Nyílt napja a VIII. kerületi Kesztyűgyár Közösségi Házban/Mátyás tér 15. Remek előadókkal, tombolával, mixer show-val , pánsíp koncerttel , jótékonysági árveréssel, asztrológusokkal és ingyenes szűrővizsgálatokkal várjuk! A rendezvényre a belépés ingyenes!

Partnereink