Rendezvények (archívum)

ápr
3
2013

Meghívó közgyűlésre

Áprilisban az idevonatkozó egyesületi törvény szerint kötelezően megtartandó közgyűlést hívunk össze, melyet az alábbi helyen és időben teszünk meg. Helyszín: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Krisztina krt. 99. 101 terem Időpont: 2013. április 23. kedd 17.00

márc
24
2013

Gyógyító ételek receptversenye

A MOMOT X. jubileumi Kongresszusán átadták az „Egészségünkre” receptverseny nyerteseinek díját. Az elmúlt 5 esztendőben nem fogyott, hanem sajnos tovább hízott a magyar lakosság.

febr
14
2013

Ki nyerte meg az év praxisát 2012-ben?

A hazai kategóriában dr. Mosolygó Gábor Záhonyból, határon túli kategóriában pedig Dr. Gazdag Veronika a vajdasági Oromhegyesről. Az Emberi Erőforrás Minisztérium Arany János utcai épületének VIII. emeleti nagytermében február 14- én csütörtökön 11 órakor vehette át a 10 legelismertebb határon túli, és a 10 legelismertebb hazai háziorvos a nyerteseknek járó „Az év praxisa a Kárpát medencében” 2012 évi elismerését.

jan
16
2013

Támogatná a Kor Kontroll Társaságot?

Adunk egy tippet, amivel nem kell támogatást, szponzorációt nyújtania,, mégis segítheti működésünket. Ha úgy dönt, hogy a csatlakozással segíti működésünket, itt jelentkezhet: jelentkezes@korkontrolltarsasag.hu

dec
15
2012

Szavazzon a TOP húszra!

„Az év praxisa a Kárpát medencében „pályázaton a páciensek november 30.-ig díjazhatták háziorvosukat történetükkel. Írhattak az orvos és a nővér szaktudásáról, empátiájáról, arról, mennyire ért az idősek, a gyerekek nyelvén, a jó orvos-beteg kapcsolatról, a bizalomról, vagy éppen az életmentő beavatkozásokról, mert ilyen sztorikkal is találkoztunk.

dec
15
2012

Vér és Arany

A „Vér és arany” című könyv bemutatóján a szerző B. Király Györgyi arra a kérdésre, hogy miért lett az érelmeszesedés elleni védőoltás krónikása, úgy válaszolt, hogy 25 év közszolgálati rádiózás után érzékennyé váltak antennái a közügyek iránt, márpedig az érelmeszesedés elleni vakcina története közügy a javából.

dec
8
2012

Beteg szívek megmentői

A Kor Kontroll Társaság és a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet közös rendezvényére látogattunk el kameránkkal, ahol – többek között – a katéteres úton elhelyezhető aorta billentyű beültetésről, és a magyar szívtranszplantáció újabb eredményeiről is beszámolunk.

nov
30
2012

Beteg szívek megmentői

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet és a Kor Kontroll Társaság nyílt napján Dr. Kakuszi István a Főpolgármesteri Hivatal képviseletében elmondta, hogy meglepetéssel olvasta rendezvény beharangozóját.