Rendezvények (archívum)

ápr
29
2012

Vakcina érelmeszesedés ellen…..

A Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamara elegáns Baross terme adott otthont a Kor Kontroll Társaság közgyűlésének, előtte azonban Dr. Horváth István orvos-biológust, az MTA doktorát, a New York-i Tudományos Akadémia tagját faggattam a társaság elnökeként , és persze újságíróként felfedezéséről.

ápr
27
2012

Szoboravatás

Klauzál Gábor szoboravatására invitálja olvasóinkat a Klauzál Gábor Társaság. Április 27-én délután két órakor a szobor felavatásán, 28-án pedig, kísérő rendezvényeken vehetnek részt Klauzál Gábor budatétényi emlékhelyeinél, a Szent Mihály kápolnánál, és a Klauzálvillában a „Deák széke” emlékhelynél.

ápr
25
2012

Újra indul „Az év praxisa a Kárpát-medencében „pályázat

Van egy története? Akkor mától ajánlhatja kedvenc háziorvosát! Az Országos Alapellátási Intézet immáron harmadszor írja ki pályázatát, hogy erősíthesse a hazai, illetve a határon túli háziorvosok és nővérek presztízsét, megbecsülését. „Az év praxisa a Kárpát - medencében 2012” pályázat megújult portállal mutatkozott be ahol a régi és az új zsűritagok tapasztalatainak összegzése is várja az olvasókat.

márc
29
2012

Meghívó a 2012-es közgyűlésre

Tisztelt Tagtársuk, Kedves Barátunk! Beszámolunk a 2011-es esztendő eredményeiről. Az egyesületi törvény szerint kötelezően megtartandó közgyűlést hívunk össze, melyet az alábbi helyen és időben teszünk meg.

nov
30
2011

Ne hízz el, ha mégis: fogyj le!

„ Az élet célja semmi más, m int jó evés és jó ivás!” A Cigánybáró belépődalát énekelte a Kor Kontroll Társaság és a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság nyílt napján Csák József operaénekes.

nov
28
2011

Ne hízz el!

A Kor Kontroll Társaság és a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság nyílt napja Helyszín: Aesculap Akadémia Budapest XI. Halmi u. 20-22 Időpont: 2011. november 28. 10. h.

máj
18
2011

Mozogj és számolj!

Tetszik, nem tetszik a 2-es típusú diabétesz: világjárvány. Szeretné elkerülni? Lehet, hogy Ön is a rizikó csoporthoz tartozik? Tudta, hogy megfelelő életmód-változással (testsúly csökkentése, fizikai aktivitás növelése) a cukorbetegség kialakulásának kockázata 58%-kal csökkenthető?

ápr
21
2011

Győzd le a rákot!

Évente egy nagyvárosnyi ember - 66 ezer - lesz rákos, közülük 33 ezren veszítik életüket, miközben nem kellene ennyi embernek meghalnia - hangzott el a Kor Kontroll Társaság és az Országos Onkológiai Intézet laikusoknak szervezett ”Győzd le a rákot!„ elnevezésű nyílt napján a budapesti Aranytíz kultúrházban.