Rendezvények (archívum)

márc
30
2010

Legyőzhető-e rák?

Lehet-e köze az urológiai betegségeknek a vízhez? Volt -e Casanovának prosztata megnagyobbodása? Mi az a PSA? Mire jó a csökkentett deutérium tartalmú víz? Segíthet-e a rák legyőzésében? Erről szól a Kor Kontroll Társaság következő összejövetele a Pallas Páholyban.

márc
19
2010

Ne félj a ráktól!

A KOR KONTROLL TÁRSASÁG és az ORSZÁGOS ONKOLÓGIAI INTÉZET NYÍLT NAPJA a VIII. kerületi Kesztyűgyár Közösségi Házban/Mátyás tér 15./ Időpont: 2010. március 19. péntek

febr
19
2010

Milyen a jó háziorvos?

Indul „Az év praxisa „pályázat, háziorvosok és munkatársaik számára! Az Országos Alapellátási Intézet díjazza a legkiválóbb orvos-nővér történeteket! Biztosan önnek is van olyan élménye, amire szívesen emlékszik vissza, ami pluszt jelentett gyógyulásában!

jan
29
2010

Ne tessék levágni a lábam!

A Pallas Páholyban már nagy sikerrel átbeszélt téma: a fájdalomcsillapítás kerül terítékre ezúttal is. A beszélgetést a Hálózat Televízió rögzíti. Felvétel időpontja: 2010. január 29. péntek 18 h. Helyszín: Pallas Páholy V. Alkotmány u 15

nov
27
2009

Gyógyító ételek és gondolatok

Közeledik a szeretet ünnepe a karácsony, ami sokszor torkollik nagy-nagy családi ebédekbe és vacsorákba. Mit főzzünk, mit együnk, hogy ne rakódjanak ránk a fölösleges kilók, és hogy ne ártsunk az egészségünknek?

nov
14
2009

Inkontinencia nap Gyomaendrődön

Ne szégyelld, inkább kezeltesd! Gyomaendrőd, Endrődi Közösségi Ház (Blaha Lujza u. 21.) 2009. november 14 szombat 9.30

okt
22
2009

Gyógyítás másképpen?

Lehet- e diagnosztizálni izomteszt alapján? Mit érzékel a kineziológus? Tudunk-e gyógyítani energiával? Mit gondoljunk arról a spirituális lelki gyakorlatról, amelyet Mikao Usui japán szerzetes fejlesztett ki 1922-ben, a Kurama-hegyen történő három heti bőjt és meditáció után?

okt
9
2009

„CSEPPET SE SZÉGYELLD!”

Ismeri Ön a Brüsszel jelképévé vált Manneken Pis, vagyis pisilő kisfiú szobrát? Akkor ismerkedjen meg párjával, a kevéssé ismert ugyancsak brüsszeli pisilő kislánnyal. A képből is következik: rendezvényünk az inkontinenciában szenvedőknek szól, életminőségük javítása, önbecsülésük helyreállítása érdekében.