Rendezvények (archívum)

okt
29
2012

Ne félj tőle, kergesd el a rákot!

Nem véletlenül adta ezt a címet az Országos Onkológiai Intézet és a Kor Kontroll Társaság október 26-i beteg edukációs nyílt napjának. Arra utalva, hogy számos újdonság: technika, eszköz, diagnosztika és terápia lelhető fel az intézet falai között

okt
15
2012

Lehet-e vízzel gyógyulni?

Egy tudományosan igazolt immunerősítő története mellé, meglepetésként visszatérünk a másik őselemhez a tűzhöz is, pontosabban a villámmal való gyógyításhoz. Hihetetlen történetekkel ismerkedhet meg, ha eljön a Kor Kontroll Társaság és a BKIK Egészségügyi Szolgáltatók Szakosztálya közös klubestjére 2012. október 25-én 17.30 kor.

okt
8
2012

Még jelölheti háziorvosát!

Praxisa pályázatról adott friss híradást., hiszen a kiíró az intézet, a zsűri elnöke pedig: Dr. Balogh Sándor főigazgató. A sajtó meghívásának apropóját az adta, hogy a finisben járunk, mert másfél hónap múlva lejár a beküldési határidő.

szept
30
2012

Figyelj a vesédre!

A Nemzeti Vese Program következő állomása a Futás Napja 2012. október 7-i rendezvénye, ahol az alapítványi falu vese sátrában várjuk az érdeklődőket!, a versenyen pedig szurkolhatnak a szervátültetettek csapatának!

szept
27
2012

Onkoplasztika a Kékgolyóban

Újdonságokkal a rák ellen! Ez volt a címe a Kor Kontroll Társaság ezúttal a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával közösen szervezett klubestjének.

szept
26
2012

Elstartolt a receptverseny

Szeretne egy all inclusive hétvégét nyerni partnerével együtt a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bük szállodában? Vagy szeretne borzongni egy kicsit a tatai Old Lake Golf Hotel kalandparkjában?

szept
23
2012

EGÉSZSÉGÜNKRE!

MEGHÍVÓ ORSZÁGOS RECEPTVERSENY MEGHIRDETÉSÉRE Az elhízás nem csupán esztétikai probléma, hanem számos betegség kialakulásának forrása: cukorbetegség, magas vérnyomás, szív –és - érrendszeri betegségek ízületi bántalmak stb.

szept
10
2012

Újdonságokkal a rák ellen!

Indulnak kora esti kerekasztal beszélgetéseink a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara épületében! Az első szeptember 25-én 17.30-kor, várjuk, jöjjön! Új kulcsfigura a mellrák kezelésében az emlőrák-terápiás nővér. Csupa újdonsággal ismerkedhet meg, ha eljön a Kor Kontroll Társaság és a Budapesti kereskedelmi és Iparkamara rendezvényére.