Rendezvények (archívum)

szept
29
2007

Kiállítóként is jól debütált a Kor Kontroll Társaság!

Bár a magyar egészségügyi mutatók csúfos statisztikája már szinte közhellyé silányult, a csigalassú változások ellenére a hazai egészségügyi állapot még mindig kritikus.

szept
8
2007

Nagy siker volt! Beszámoló a gyomaendrődi egészségnapról

A szemerkélő eső ellenére zsúfolásig megtelt a Gyomendrődi Közösségi Ház szeptember 8-án, a Kor Kontroll Társaság „Középpontban az ember „elnevezésű egészség napján 350-400 néző volt kíváncsi programunkra.

júl
5
2007

Alvászavar - Szép Álmokat!

Kleitman orosz alváskutató önmagán kísérletezve 180 órás ébrenlét után jutott arra a következtetésre, hogy a kínzás egyik leghatékonyabb módja, ha nem engedik aludni az embert.

máj
31
2007

Kihajózott a Kor Kontroll

Május 31-én 18. 45-kor a kapitány parancsot adott és a Mahart Passnave Táncsics nevű rendezvényhajója felszedte a horgonyt, fedélzetén a Kor Kontroll Társaság tagjaival.

máj
24
2007

Átadták a „Sohasem késő!” pályázat nyerteseinek díjait az Uránia Film Színházban

Az egészségtudatos és sikeres öregedés divatját megteremteni kívánó orvosokból, művészekből, újságírókból álló Kor Kontroll Társaság pályázattal rukkolt elő, melynek beküldési határideje: május 20. volt.

jan
4
2007

A boldogság profétája, avagy az öregedő Casanova

Ha meghalljuk Casanova nevét rögvest az jut róla az eszünkbe, hogy világcsavargó, kalandor, nőcsábász . Ő persze több ennél, , hiszen 200 éve az európai mitológia egyik kulcsfigurája...

jan
1
2007

Mit tegyen és mit egyen akinek magas a koleszterin szintje?

Vendég: Dr. Palik Éva belgyógyász és Dr. Pados Gyula a Szent Imre kórház fogyókúrás osztályának vezetője / január/

dec
7
2006

A három nővér: vagyis a stroke , a szívinfarktus és az érszűkület

Vendég: Dr Csiba László a Magyar Stroke Társaság elnöke, Dr Kiss István a Magyar Hyertónia Társaság elnökhelyettese, és Aradszky László énekes.