Kor Kontroll Percek (archívum)

okt
7
2008

Ha nagy a hasad szívinfarktust kaphatsz!

Csupa izgalmas kérdés hangzott el a Kor Kontroll Társaság legutóbbi októberi összejövetelén. B.Király Györgyi az elhízást, mint “járványt” járta körül. A válaszokat sem bízta akár kire...

júl
3
2008

FUSS az Egészségedért! - Családi Egészségnap a Bókay Kertben

Ezzel a címmel rendezett családi egészségnapot a Kor Kontroll Társaság partnereivel - az ATSA Fitness Klubbal és a XVIII. Kerületi Egészségügyi Szolgálattal a 16 hektáros Bókay kertben.

máj
28
2008

ÖN MENNYIRE ROSSZMÁJÚ?

A Duna palotában rendezett nyílt nap legváratlanabb eseménye a Transzplantáltak Szövetségének vetítése volt. Szalamanov Zsuzsa kérésére szívet melengető képsorokat láttunk a Szervtranszplantáltak Bangkoki  Világjátékának felkészítő edzéséről.

ápr
26
2008

Szemembe nézz!- Mi az a Makula degeneráció?

A Kor Kontroll Társaság ezúttal megint egy nagyon érdekes témát tűzött programjába. Meghívtak két szemészt, úgymint dr. Daróczi Jánost és dr. Szentkirályi Bélát. Hogy ne boruljon fel az egyensúly a férfiak javára, B. Király Györgyi maga mellé vette Monspart Saroltát és máris a téma közepébe voltunk.

ápr
11
2008

Mire jó a vérplazma?

„Plazmát adni jó”A Pallas Páholy adott ismételten otthont a Kor Kontroll Társaság legutóbbi összejövetelének április 3-án. A téma több érdeklődőt vonzott, nem véletlenül.

ápr
1
2008

Ne légy a rabja! - Jól sikerült a dohányzásmentes nyílt nap a Duna Palotában

A tüdő nem felejt. Magyarországon 3, 5 millió ember fújja és 6.5 millió ember szívja a dohányfüstöt kényszerből. Döbbenetes volt, amikor egy 63 éves hölgy, aki az életben nem dohányzott, riadtan kérdezte a plenáris ülés orvosaitól, hogyan lehet 78 éves a tüdeje?

febr
7
2008

Mire számítsunk a több biztosítós rendszerben?

A Pallas Páholy közönsége ismét a Kor Kontroll Társaság tagjaiból verbuválódott február 7-én este. Még a törvény megszavazását megelőzően találkozhattak a téma szakértőivel a műsorvezető, B.Király Györgyi jóvoltából.

jan
25
2008

NE ADD FEL!

8.30-kor beindult a nagyüzem a Duna palotában. Az Atalanta távoktató centrum kosztümös hostess lánykai elfoglalták helyüket. A földszinten és a második emeleten, a rendezvény helyszínén.