Cikkek (archívum)

febr
22
2013

Az év praxisa hazai nyertese

Dr. Mosolygó Gábor záhonyi háziorvosért csatasorba álltak a tiszamogyorósi, az eperjeskei és a mándoki páciensek is. Mosolygó doktort egyébként tavalyelőtt is ajánlotta valaki, mondván: nemcsak gyógyít, ha kell behordja a fát az idős, beteg néninek és még be is tüzel.

febr
22
2013

Fél falu rokon, az egész meg ismerős

- Kissé fájlalom, hogy a falusi orvosokat kisebb rendű orvosoknak tekintik még a kollégák is, ezt érzékeljük – mondja az oromhegyesi Gazdag Veronika, Az év praxisa díj nyertese az egyik vajdasági lapban. –„ Én viszont szeretek ezekkel az emberekkel dolgozni, akiket ismerek.

jan
27
2013

Ne küldjön több receptet!

Január 25-én éjfélkor véget ért a MOMOT és a Kor Kontroll Társaság közös receptversenye. A beküldők olyan hölgyek és urak - mert akadnak jócskán-, akik élvezettel főzögetik-sütögetik otthon maguk kreálta , vagy éppen külföldi útjaikról hozott ételeiket.

jan
21
2013

Versenyezzen a fődíjért!

Szeretne egy all inclusive hétvégét nyerni partnerével együtt a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bük szállodában? Vagy szeretne borzongni egy kicsit a tatai Old Lake Golf Hotel kalandparkjában?

jan
16
2013

Adél versenyben

Még van 9 napja, gyorsan főzzön valami finomat, és küldje be a receptet nekünk. A lényeg egészséges, testsúlymegőrző, vagy testsúlycsökkentő szénhidrátszegény recepteket várunk.

jan
16
2013

Összefogtak Veronika doktornőért!

Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat 2012. december 30-án lezárult. Ahogyan már olvashatták a www.azevpraxisa.hu portálon a több mint 200 beérkezett pályázatból 122 felelt meg a pályázati kiírásnak.

jan
16
2013

Védőoltás érelmeszesedés ellen

„Vér és arany „ címmel jelent meg B. Király Györgyi, volt rádiós és több könyv szerzőjének legújabb kötete, amely egy védőoltás kálváriájáról szól. Egy védőoltáséról, amely akár meg is védhet az érelmeszesedés eredetű infarktus, a stroke, vagy éppen diabétesz akár végzetes következményei ellen.

jan
8
2013

Van egy jó receptje?

Szentgyörgyi Rómeót egy egész ország ismeri. Ami nem csoda, hisz 1994 – és 2004 között a Magyar Válogatott tagjaként trió kategóriában hatszoros Világ-, kétszeres Európa-bajnok, majd a Világjáték győztes lett.

Partnereink