Szeretne egy all inclusive hétvégét nyerni partnerével együtt a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bük szállodában? Vagy szeretne borzongni egy kicsit a tatai Old Lake Golf Hotel kalandparkjában? Megteheti, ha megnyeri a MOMOT és a Kor Kontroll Társaság közös receptversenyét. Van még öt napja, süssön -főzzön, fotózzon és küldje be receptjeit és képeit!
A fődíjon kívül izgalmas ajándékok várják, és persze az is, hogy receptjét nyomtatásban olvashatja, hiszen könyv formájában kiadjuk a legjobbakat.
A kiírást portálunkon olvashatja.
Ismerje meg Zsanett már versenyben lévő receptjét.
Zöldséges fogasfilé rétestésztában
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg fogasfilé
fél citrom leve
1 tk. só
2 db babérlevél
3 db egész bors
5 dkg petrezselyem gyökér
20 dkg brokkoli
20 dkg karfiol
10 dkg sárgarépa
1 csomag rétestészta
3ev. zsírszegény tejföl
1db tojás
Elkészítés:
A halszeleteket tegyük fel főni és adjuk hozzá a felaprított petrezselyem-
gyökeret, a babérlevelet, az egész borsot, a sót és egy citrom frissen csavart levét. Közepes lángon kb.10 percig főzzük, majd leszűrjük. Egy másik edénybe felrakjuk főni a brokkolit, a karfiolt, és a sárgarépát kb.10- 15 percig főzzük, majd ezt is leszűrjük.
Kockára vágjuk a halfilét, a brokkolit, a karfiolt és a sárgarépát és a hozzáadjuk tejfölt és alaposan összekeverjük.
Majd a széthajtogatott réteslapra helyezzük a zöldséges - halmasszát és a szokásos módon feltekerjük. Rétestészta tetejét a felvert tojással megkenjük és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Elkészítési idő: 45 perc
Ár: 1500 Ft
Az ön receptjeit is várjuk fotóval együtt 2013. január 25.-ig!
Segítsen, hogy az ön igényeihez igazodva alakítsuk az oldalt!
Google adatvédelmi iránylevek
nem
igen