Cikkek (archívum)

jan
8
2013

Volt egy jó receptje!

A zöldfűszeres zabkása kakukkfüves pirított gombával már versenyben van. Éva receptje – ahogy a többi ínycsiklandó reformétel is- esélyes lehet a fődíjra, és a nyertes receptek receptkönyvébe is bekerülhet!

dec
15
2012

VAN EGY JÓ RECEPTJE?

Szeretne egy all inclusive hétvégét nyerni partnerével együtt a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bük szállodában? Vagy szeretne borzongni egy kicsit a tatai Old Lake Golf Hotel kalandparkjában? Megteheti, ha megnyeri a MOMOT és a Kor Kontroll Társaság közös receptversenyét.

dec
15
2012

Várjuk finomságait!

Szeret egészségesen étkezni? Akkor Ön is küldjön nekünk recepteket! Dr. Nagy Erzsébet a Szent Imre Kórház főorvosa szintén tagja a recept-pályázat zsűrijének, melyet a Kor Kontroll Társaság és a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság hirdetett meg.

dec
15
2012

Életet mentünk, segítsen Ön is!

Ha segít, elkészülhet Magyarország defibrillátor térképe. Országos kampány indult annak érdekében, hogy a lakossággal összefogva jöjjön létre Magyarország teljes defibrillátor térképe, valamint hogy mindenki ismerje meg a környezetében lévő készülékek helyét és használatát – jelentették be az összefogás résztvevői szerdán.

dec
12
2012

Vér és arany

„Vér és arany„ Ez a címe B. Király Györgyi frissen megjelent riportkötetnek, amely Horváth István érelmeszesedés ellen vakcinájának történetét meséli el. Azét a védőoltásét, amit több száz orvos több ezer betegnek több mint tíz éve kifejezetten életmentő céllal intravénásan ad be.

dec
1
2012

Egészséges evőkúra

Napjainkban egyre nagyobb gondot jelent az elhízás. Habár egyre többen ajánlanak különböző módszereket a fogyókúrához, a kezdeti sikerek után sajnos gyorsan visszaszedjük nehezen leadott kilóinkat. Vajon miért? Tényleg nincs megoldás? A világszerte elismert olasz űrorvos, dr. Filippo Ongaro szerint az eddigi módszerek azért nem vezetnek eredményre, mert az emberi szervezet számára természetellenes az általánosan elfogadott tétel: együnk kevesebbet, mozogjunk többet!

nov
26
2012

Már csak 4 napja van!

Eddigi szívhez szóló, sokszor életmentésről, újjászületésről szóló történeteiket köszönjük. Egyben kérjük, hogy ha még van egy története, küldje el nekünk, hiszen még négy napig jelölheti háziorvosát, ugyanis november 30-án lezárul az Országos Alapellátási Intézet által harmadszor meghirdetett „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat beküldési határideje.

nov
26
2012

Van egy receptje?

Ahogyan már olvashatták receptversenyt írt ki a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság valamint a Kor Kontroll Társaság. Receptversenyünk a testsúlyukat megőrzőknek, fogyni vágyóknak és túlsúlyos cukorbetegeknek szól.

Partnereink