Cikkek (archívum)

okt
9
2012

Jól szerepelt a Vese Program!

Mivel a vesebetegek száma évente 6-7 százalékkal növekszik, a Nemzeti Vese Program legfontosabb célja a prevenció. amit tevékenységének legújabb állomásán, a SPAR futómaraton versenyen sikerrel teljesített.

szept
25
2012

Egészségünkre! Receptverseny

SAJTÓKÖZLEMÉNY A MOMOT ÉS A KOR KONTROLL TÁRSASÁG RECEPTVERSENYÉRŐL A magyar lakosság kétharmada túlsúlyos vagy elhízott; tízből hat ember esetében foglalkozni kell az elhízással, illetve annak következményeivel.

szept
10
2012

A drogdoktor hétköznapjai…

15 éve Funk Sándor nevétől volt hangos a média. Mindenki ismerhette a Funk ügyet, vagyis a Nyírő Gyula kórház addiktológiai osztálya főorvosának rendőrségi kálváriáját.

szept
10
2012

Hogyan gyógyít az űrorvos?

"Nem ellenzem a gyógyszereket, de nem mindig van rájuk szükség" – állítja Dr. Filippo Ongaro a Quintess Egészségközpont nemzetközi orvosigazgatója Valóban szükség van gyógyszeres kezelésre?

szept
10
2012

Nézze meg filmjeinket!

Mi az a pszichofittnesz? Ha eddig még nem tette volna, most megismerkedhet a pszichofittnesz fogalmával, azzal, hogy mire jó a kacagás, a kocogás és az érintés. A mozi szereplői a lélek kiváló ismerői Bagdy Emőke pszichológus és Füredi János pszichiáter professzorok, valamint a pályafutása alatt százezreket megnevettető Csala Zsuzsa színésznő.

szept
1
2012

Egészségünkre!

Szeretne egy all inclusive hétvégét nyerni partnerével együtt a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bük szállodában? Vagy szeretne borzongni egy kicsit a tatai Old Lake Golf Hotel kalandparkjában?

aug
23
2012

Oktató kórház lett a Szent Imre

Ma oktató kórház, évtizedekkel ezelőtt Erzsébet sósfürdő. A Szent Imre elődjét is bemutatták archív képeken azon a bensőséges ünnepségen ahol a fővárosi kórházak közül elsőként a Szent Imre Kórház vehette át a rangos elismerést. A Pécsi Tudományegyetem kötött hivatalos szerződést, a kórházzal, amelynek keretében az intézmény megkapta az oktató kórház címet.

aug
21
2012

Receptkönyvet nyerhet!

Van egy története? Ha ajánlja háziorvosát a www.azevpraxisa.hu portálon és sztoriját megosztja az olvasókkal, egy süti könyvvel jutalmazzuk! Ugye Ön is szereti a finom édes sütiket, pogácsákat? És talán nem mindig engedheti meg magának, hogy süssön, vegyen, egyen, mert tart a kilóktól!

Partnereink