vissza

Az év praxisa hazai nyertese

febr
22
2013

Dr. Mosolygó Gábor záhonyi háziorvosért csatasorba álltak a tiszamogyorósi, az eperjeskei és a mándoki páciensek is. Mosolygó doktort egyébként tavalyelőtt is ajánlotta valaki, mondván: nemcsak gyógyít, ha kell behordja a fát az idős, beteg néninek és még be is tüzel. Következzék a tavalyi ajánlás:

Tisztelt Zsűri.

Már tavaly is jelöltem a háziorvosomat és segítőit a díjra, de sajnos nem értek el helyezést, ezért újra próbálkozom és jelölöm Dr. Mosolygó Gábor háziorvost és asszisztenseit. Nagy örömömre szolgál, hogy én is tehetek valamit a háziorvosomnak, aki nagy odafigyeléssel gyógyít. Egész nap a betegei rendelkezésére áll, mindig meghallgatja, bíztatja az ellátottakat.
Nemcsak a testünket, a lelkünket is gyógyítja, igazi pszichológus. Nagyon jól gyógyszerez, amit a kardiológusok elismernek. Felkészült, türelmes, kedves. Profizmusára utal a rendelés megszervezése: sorszám, telefonos időpontkérés, nővérszámmal: beutaló, gyógyszer felírás, vérnyomásmérés stb. Igy nem kell órákat tölteni a rendelőben.
Én úgy szeretnék köszönetet mondani magam és családom nevében az áldozatos odaadó munkájukért, hogy javaslom "Az év praxisa" díjra háziorvosomat és segítőit .Az én koromban már nem olyan könnyű hosszú ajánlásokat írni különösképpen, ha az ember visszahúzódó. Amióta háziorvosom, minden egyes megkeresésénél alapos vizsgálatot tart A legutóbbi esetnél gyógyszert váltottunk és ebből némi problémám adódott. Több gyógyszert is kipróbáltunk és mindig elfogadta a megállapításaimat és mindaddig visszarendelt kontrollra ameddig az eredményeim nem voltak megfelelőek. Ez több, mint egy fél éve történt, azóta csak gyógyszert íratni jártam a rendelőbe, jól érzem magam. A környezetemben élő betegei is elismeréssel szólnak a munkájáról.
Tisztelettel:
Halász Jánosné

És az eredmény február 14-én:

Partnereink