vissza

Ne küldjön több receptet!

jan
27
2013

 

Január 25-én éjfélkor véget ért a MOMOT és a Kor Kontroll Társaság közös receptversenye. A beküldők olyan hölgyek és urak - mert akadnak jócskán-, akik élvezettel főzögetik-sütögetik otthon maguk kreálta , vagy éppen külföldi útjaikról hozott ételeiket. Néhány ínycsiklandó recept ízelítőképpen: juhtúrós kuszkusszal töltött kápia, zöldfűszeres zabkása pirított gombával, articsóka pástétom, rozsdás csirkemell rozmaringos sütőtökkel, fűszeres zabpehely- torta mentás eperszósszal, vagy éppen lecsós hajdina.
A verseny népszerűsítésében sokat segített a Napidoktor, a Weborvos, a Webbeteg és a Dr Infó is. Facebook oldalunkat sokan kedvelik, és sokan szólítottak meg bennünket a határidőre, a receptek számára és a beküldés módjára vonatkozó kérdésekkel.
Az ígért izgalmas ajándékok – egy all inclusive hétvége a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bük szállodában, valamint a szintén négycsillagos tatai Old Lake Golf Hotelben, továbbá vércukormérők és értékes könyvek- rövidesen gazdára találnak. Az összesítés és a zsűri döntése után meghirdetjük az ünnepélyes díjátadót, a legsikeresebb, legegészségesebb recepteket pedig megjelentetjük egy receptkönyvben.

Addig is köszönjük receptjeiket!