Filmek

Mit tehetünk a Covid ellen?

Egy receptverseny apropóján erről beszélgetünk Dr. Halmy Eszterrel a Magyar Elhízástudományi Társaság elnökével Skype segítségével, a stúdióban Kis-Balázs Attilával a Jobb Világért mozgalom alapítójával, Paor Lillával a hatoscsatorna főszerkesztőjével, és telefonon Dr. Csicsor János vegyészmérnökkel.

Zsűritagjaink a receptversenyről – Kis -Balázs Attila

A Jobb Világ mozgalom megálmodója, és alapítója sok mindenen szeretne változtatni azért, hogy tényleg egy jobb világban élhessünk.

Egészség-tér - A Karsai sztori / II. rész

Dr. Karsai József molekuláris biológust megcincálták a különböző betegségek, ezért fejlesztette ki étrendkiegészítőjét, melynek technológiája világszerte egyedülálló.

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

A fermentálásnak tudományos alapja van, a legújabb kutatások igazolják a hosszú életben a bélflóra szerepét, ráadásul az immunrendszerünk legnagyobb része éppen itt található.

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

Ha egy egyszerű ősi módszer népszerűvé válhatott egy dán étteremben, miért ne válhatna divattá a magyar konyhákban is? Ugyanis a három Michelin csillagos koppenhágai Noma étterem - négyszer is elnyerte már a világ legjobb étterme címet- séfjének fermentálásról írott könyve tavaly az év szakácskönyve volt Dániában.

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

A Magyar Elhízástudományi Társaság elnöke Afrikában töltött évei alatt is kovászos uborkát készített. Vallja, hogy fontos újra felfedezni az igazi, jó, egészséges magyar konyhát, ne mások találják fel, azt amit mi már ismerünk!

Fermentált ételekkel a hosszú életért!

A Hatoscsatorna főszerkesztője elárulja, hogy speciális diétát tart, így csak vízben oldódó rostos ételeket ehet. Ezért folyamatosan kísérletezik, hogy a rostszegény étrendre ítélt emberek- közöttük ö is- bevihessék a rostokat szervezetükbe.

Egészség-tér - A Karsai sztori

I. rész
Dr. Karsai József molekuláris biológust megcincálták a különböző betegségek, ezért fejlesztette ki étrendkiegészítőjét, melynek technológiája világszerte egyedülálló. Legutóbb, ahogyan el is meséli a dokumentumfilmben: a hasnyálmirigyrákból sikerült felépülnie,- persze igénybe vette az akadémiai orvoslás lehetőségeit is- igaz féllábbal, 43 kilósan már a túlparton is járt.

Kapcsolatok Covid idején.. /Feketén-fehéren/

A világjárvány negyedik hullámában ismét jönnek az aggasztó hírek a fertőzések és a halottak számáról, a korlátozásokról, egyszóval még nem lélegezhetünk fel!

Festők titkai.. /Feketén-fehéren/

Három izgalmas és tehetséges művésszel ismerkedhetnek meg nézőink, akik beavatják önöket hivatásuk kulisszatitkaiba. Beöthy Hajnalka Győrből, Szászné Hajdú Katalin a Somogy megyei Várdáról, és Kocsis Zsuzsanna Bonassolából, Olaszországból érkezett a stúdióba.