Témakörök

Kopogtató

Kérdezze társaságunk vezetőit, orvosait a Facebookon!

Ide írhat bármit. Kérdezhet orvosainktól, érdeklődhet  programjainkról, művészeink, tudósaink hétköznapjairól, elmondhatja mi tetszik, és mi nem. Dohoghat, panaszkodhat, megoszthatja velünk örömét és bánatát. Elolvassuk, ha tudunk segítünk, ha nem, mosolygunk, vagy Önnel együtt grimaszolunk egyet.

11:16
szept
21
2011

B. Király Györgyi (Kor Kontroll Tarsaság)

Kedves Jakobicz Imre!

Örülök, hogy nem direkt reklámját kelti valaminek, azzal megfűszerezve, hogy : íme a csodaszer, már nem is kell az orvos.
Számos olyan szakember dolgozik a magyar egészségügyben , aki magas színvonalon végzi munkáját, ugyanakkor kellőképpen nyitott az alternatív megoldások iránt.
Őszintén remélem, hogy amiről ír, az ebbe a kategóriába tartozik, és , hogy ebben az esetben talál orvost , -akár portálunk olvasói között- akiknek bemutathatja az ön által javasolt vélhetően étrend kiegészítő terméket.

Üdvözli:
B.Király Györgyi

01:45
márc
31
2011

B.Zsófia

H. Anikónak ajánlom szíves figyelmébe a következő oldalt: izomkontroll.mlap.hu

szomatika.mlap.hu

 

14:53
dec
11
2010

ismeretlen

57 éves nő vagyok. Elkezdtem és 2. alkalommal adtam vérplazmát a napokban. Jó érzés egészségileg kiszolgáltatott embertársainkon segíteni. Ezentúl egy-két kérdés is felmerül bennem. Tájékoztatást kaptunk, hogy a szervezet 2-3 nap alatt regenerálódik. Ami a plazmában található és a szervezetből kiürül a levételkor, hogyan pótolható? (folyadékfelvételen túl).Vagyis milyen ételeket, mennyit kell fogyasztani, hogy a szervezet tényleg regenerálódni tudjon? Egy idősebb szervezet számára (57) is ugyanaz vonatkozik? A csontozat szempontjából pl. stb nem lesz hiányos állapot?  Egy fiatalabb hölgyismerősöm egy ideig donor volt és azután drasztikusan hullani kezdett a haja (már évekkel ezelőtt). Lehetséges összefüggés? Javaslatként: biztonságot nyújtó érzés lenne, ha a donor vonatkozásában ezen a területen bővebb tájékoztatást lehetne kapni. Köszönöm a választ. Üdvözlettel:TA

19:14
nov
19
2010

Sediánszkyné Matula Ágnes

Kedves GyörgyI

Egy régi rádiós kolléganőnk, Gergely Tmásné hívott fel azzal a kérdéssel, hogyan lehetne veled kapcsolatba lépni. Hallott erről a bizonyos szegedi neuropátiás ambulanciáról - ha jól értettem ezt a számomra ismeretlen fogalmat a telefonban -, és az iránt érdeklődik, hogy létezik-e hasonló lehetőség Budapesten is? Nincs számítógépe, ezért vállaltam, hogy megpróbálok eljutni hozzád az interneten keresztül. Hálásak lennénk, ha válaszolnál.

Előre is köszönöm, és szeretettel üdvözöllek:

Matula Ági

19:15
nov
19
2010

B. Király Györgyi (Kor Kontroll Tarsaság)

Kedves Ági!

Kolléganőd a Kor Kontroll Társaság által rendezett fájdalomnapról hallhatott. Természetesen létezik hasonló lehetőség Budapesten is, azonban ahhoz, hogy továbbküldjem, tudnom kellene milyen fájdalommal küszködik.
Ajánlom figyelmetekbe honlapunk fájdalomnapról / október 29/ szóló összeállítását, a róla szóló filmet, amit szintén megnézhettek portálunkon, illetve a Kopogtató rovatban szereplő fájdalomcsillapítási ambulancia címét, telefonszámát. Ha részletesebben írsz, természetesen konkrétan is válaszolok.

Szeretettel üdvözöl:
Györgyi

14:59
nov
10
2010

Tranguszné Jancsó Katalin

Tisztelt B.Király Györgyi!

Abban bízok ha rövid levelem elindít egy olyan folyamatot az Ön seíitségével, ,hogy Embey tanár urat  végre már és megérdemelten helyezzék ma Magyarországon olyan elismerésbe amit Ő már több évtizede kiérdemelt.Nem csak mint tíz éve betege,  hanem személyes barátságom is  a tanár úrral erre kötelez.Ez a tudós ember már több évtizede kiérdemelte volna az év orvosa címet,de nem túlzok ha azt mondom, hogy  egy magyar köztársaság által adományozott keresztet bőven. ,Nemcsak akadémikusoknak kellene osztogatni ezeket a tisztségeket,hanem olyan szerény embereknek akik mindig csak dolgoztak és nem kértek érte cserébe semmit. Önök a Kor Kontroll Társaság igen elismert emberekkel és vele is folyamatosan foglalkoznak-de tisztelettel kérem önt álljon egy olyan ügy mellé,hogy a Tanár úr kapjon egy olyan elismerést ami az ő egyedülálló munkásságát tisztelné.Nem anyagi javakra gondolok,hanem arra ez az ország és benne a politika is lássa,ismerje föl az igazi nagyságokat .Embey tanár Úr már nem fiatal ember,életében kell még őt megbecsülnünk. Bárhol járunk a világban Ő képviseli országunkat a fájdalomcsillapítás területén,az onkológiai intézet is csak büszke rá..de miért nem díjazza őt ,vagy miért nem terjesztik fel végre állami elismerésre?   Nem csak felkérni kell őt számos előadásra is köszönömmel elintézni hanem nagyon komoly állami szintű elismeréssel.Kérem önt,levelem vegye komolyan és legyen partnerem abban minden követ megmozgassunk-már csak azért is mert mindketten személyesen is ismerjük az Ő nagyságát
,Kedves B. Király Györgyi Tisztelettel kérem álljon e mellé az ügy mellé..és levelem másoknak is továbbitsa akik illetékesek"és tenni tudnának az ügyért.

Várom válaszát tisztelettel,és köszönettel:
Tranguszné Jancsó Katalin keramikusművész ,tanár.

15:01
nov
10
2010

B. Király Györgyi (Kor Kontroll Tarsaság)

Kedves Jancsó Katalin!

nyitott kapukat dönget, hiszen a Kor Kontroll Társaság nem véletlenül hívta meg  októberi  fájdalom napjára  Embey doktort,  és az sem véletlen, hogy több televíziós filmünkben szerepelt. Sajtóközleményünkben is  méltattuk munkásságát. Abban teljesen egyetértünk önnel, hogy valakit életében kell megbecsülni, és abban is  , hogy tudását át kellene adni a fiatalabb nemzedék tagjainak. Javaslom küldje el levelét  néhány egészségügyi portálnak- Index, Origó, Házipatika, Daganatok- illetve javasolja  " Az év orvosa"  Astellas díjra. Keresse a www.dijazorvosokert.hu portált és írja meg történetét Embey doktor  elhivatottságáról és kiváló szakértelméről.

Sok sikert kíván :
B.Király Györgyi

18:02
okt
4
2010

Agócs Istvánné

Tisztelt Kor Kontroll Társaság!
Pár héttel ezelőtt láttam egy bemutató kisfilmet a Halas tv-ben Önökről amit
nagy érdeklődéssel figyeltem.Jómagam már évek óta szenvedek egy borzasztó
fejfájás miatt,aminek az okát még mai napig nem sikerült
kideríteni.Találgatások vannak,porckopás a
tarkóban,fizikoterápia,gyógytorna,masszázs,semmi változás.Röviden ennyi a
kortörténet.

Ezúton szerernék afelől érdeklődni hogy hogyan lehet önökhöz
eljutni,szükségesek -e valamilyen vizsgálati eredmények amit magammal kell
hogy vigyek,és persze hogy mennyibe kerül a kezelés.Persze nem tudni előre
hogy milyen gyógykezelésre kell számítani,csak hozzávetőlegesen érdeklődök
erről.

Válaszát előre is megöszönve kívánik további szép napot Önöknek!

Tisztelettel :Agócs Istvánné Kiskunhalasról

18:03
okt
4
2010

B. Király Györgyi (Kor Kontroll Tarsaság)

Tisztelt Asszonyom!
A Kor Kontroll Társaság nem foglalkozik gyógyítással, viszont rengeteg olyan rendezvényt szervez, amelyeken neves orvosok is részt vesznek. Internetes  portálunkon, és televíziós műsorainkon keresztül eljuthat a társaság orvos tagjaihoz, illetve szimpatizánsainkhoz. Az Ön által látott fájdalom műsorunk főszereplője Dr. Embey-Isztin Dezső az Országos Onkológiai Intézet Fájdalom specialistája volt, őt kellene  felkeresnie. Az Intézet központi száma: 224-8600
Sok szerencsét!

B.Király Györgyi

11:43
szept
22
2010

Tromposch József

Tisztelt Király B Györgyi

Rákkutató vagyok és olyan új természeti alaptörvények alapján vizsgáljuk minden típusu rák kialakulásának okait amelyet még eddig senki nem írt le és nem foglalkozott. F. Galló Béla kutatótársammal a rák hátterében álló pszicho és mentálgenetikai okokat vizsgáljuk, a tapasztalatainkat az esettanulmányokon keresztül írtuk le közel 100 oldalban. Szeretnénk a betegekkel megismertettni kutatásaink eredményeiro"l elo"adás formájában. Milyen leheto"ségeink vannak ez ügyben?

Tisztelettel
Tromposch József