Témakörök

Kopogtató

Kérdezze társaságunk vezetőit, orvosait a Facebookon!

Ide írhat bármit. Kérdezhet orvosainktól, érdeklődhet  programjainkról, művészeink, tudósaink hétköznapjairól, elmondhatja mi tetszik, és mi nem. Dohoghat, panaszkodhat, megoszthatja velünk örömét és bánatát. Elolvassuk, ha tudunk segítünk, ha nem, mosolygunk, vagy Önnel együtt grimaszolunk egyet.

21:59
febr
1
2009

Dr.Sipka Júlia

Gratulálok a tegnapi KKT szakmai naphoz. Hallatlanul gazdag és érdekes program volt, sikerült nagyon sokoldalúan megvilágítani a kérdést. Nagyon jók (és erősek) voltak a szakemberek, de a „laikus” panel is informatív volt. Tetszett a hely is, szerintem máskor is érdemes a volt Kesztyűgyárba vinni a rendezvényt, itt biztos nincs parkolási gond, de a termek is jók.

Jó lenne, ha a tegnapi nyílt nap felvétele minél több emberhez, szervezethez eljutna, lehet, hogy a Társaság hírlevelén kívül a KorKontroll Kft. Hírlevelében is érdemes lenne majd leadni.

Szóval még egyszer gratulálok, nagyon jó volt!

17:24
jan
28
2009

Pethő Sára

Üdvözlöm Önöket!
Érdeklődnék, hogy a rákszűrés keretén belül milyen szűrővizsgálatot lehet igénybevenni.
Köszönettel: Pethő Sára

17:47
jan
28
2009

B. Király Györgyi (Kor Kontroll Tarsaság)

Kedves Sára!
A  " Nyerj Életet ! " napon lesz vércukor mérés, véroxigén mérés/ ez kifejezetten rákszűrő vizsgálat/ vérnyomás mérés, stresszmérés/ a magas érték a szívinfarktus előrejelzője lehet/ és COPD, vagyis egy alattomos tüdőbetegség/ idült hörghurut és tüdőtágulás egyszerre/  szűrés.

Reméljük találkozunk!

A Kor Kontroll Társaság vezetősége

Előző1...7891011Következő