Témakörök

Kopogtató

Kérdezze társaságunk vezetőit, orvosait a Facebookon!

Ide írhat bármit. Kérdezhet orvosainktól, érdeklődhet  programjainkról, művészeink, tudósaink hétköznapjairól, elmondhatja mi tetszik, és mi nem. Dohoghat, panaszkodhat, megoszthatja velünk örömét és bánatát. Elolvassuk, ha tudunk segítünk, ha nem, mosolygunk, vagy Önnel együtt grimaszolunk egyet.

14:33
júl
12
2012

B. Király Györgyi (Kor Kontroll Tarsaság)

Kedves Edit!

Bíztató számunkra, hogy olvassa portálunkat, és az is, hogy  Horváth professzor  engedély nélküli ám  több éve létező vakcinája hatott az ön érszűkületére.  Egy láb elvesztése akkor is pótolhatatlan, ha hatalmas kitartással és akaraterővel , no meg segédeszközzel ismét megtanul járni valaki. Öszinte szívemből örülök, hogy Ön nem került az amputálandók közé. Örülnék ha részletesebben is megosztaná velem történetét, ugyanis könyvet írok Horváth István elszánt küzdelméről.

Minden jót kíván:
B.Király Györgyi
a KKT elnöke

11:16
jún
24
2012

Tünde

Kedves Embertársaim!  Minden érdeklődőnek szívesen elmesélem betegségem ....szenvedésem több mint egy éves kálváriáját amely artériás érszűkületről szól....és eljuttatott számos jó és rossz tapasztalás útján Önökhöz. Egy év....nem nagy idő .....számomra mégis több tapasztalatot nyújtott mint a mögöttem álló 50 év. Találkoztam az orvostudomány által diplomához juttatott és elismert orvosokkal ....akik gyógyszerek halmozásával tüneteimet kezelni PRÓBÁLTÁK....állapotomat ( lassan vagy gyorsan ---gyógyszertől függött) ROMBOLTÁK!!!!!  Ez úton szeretném minden sorstársamnak felhívni a figyelmét arra amire Én a saját tapasztalataim útján eljutottam....sohasem a tüneteket hanem mindig az OKOT kell orvosolni! EZ A TÉNY VITATHATATLAN! Ezért csodálattal és mély alázattal hajtok fejet az olyan kutatók előtt...mint a korábban említett Prof. Horváth István...   Megtalálható vagyok a következő email címen: kecsedi61@freemail.hu

14:32
júl
12
2012

B. Király Györgyi (Kor Kontroll Tarsaság)

Kedves Tünde!

Abban tökéletesen igaza van, hogy a modern orvostudomány hajlamos egy kézzel, egy lábbal, egy szervvel foglalkozni, és nem az  emberrel.  Ezért választják sokan az alternatív orvostudományt , és mélyülnek el a kínai orvoslás, az indiai ayurvéda, a makrobiotika, a biorezonancia vagy éppen az anti-aging rejtelmeiben. Azzal az állításával sem érdemes vitatkozni, hogy nem  elég a tüneteket, mindig az okot kell orvosolni. Örülnénk, ha megosztaná velünk történetét, és megírná, milyen állapotban van most az érszűkülete.

Jó egészséget kíván:
B.Király Györgyi

15:00
jún
13
2012

Ágoston Imre

Kérem szíveskedjenek megírni, hogy  az ÉLETMENTŐ KÁRTYA adatlapját hol tudom letölteni.

Szivességüket előre is köszönöm!

15:01
jún
13
2012

B. Király Györgyi (Kor Kontroll Tarsaság)

Kedves Ágoston Imre!

Annak idején nagy lendülettel indultunk, és  szerettünk volna segíteni mindenkinek aki rászorul.
Volt adatlapunk is meg kártyánk is, de sajnos olyan fokú volt az érdektelenség, hogy nem tudtuk továbbfejleszteni szolgáltatásunkat.
Annyira nem, hogy a végén meg is szüntettük.
Így hát érdeklődését köszönjük, de az Életmentő kártya adatlapja, és már maga a kártya sem létezik.
Üdvözli

B.Király  Györgyi
a Kor Kontroll Társaság elnöke

21:10
márc
28
2012

Szabados Béla

Kedves B.Király Györgyi!

Sajnos nem tudok elmenni Dr. Horváth István holnapi előadására, külföldön vagyok.

Azt szeretném megkérdezni, milyen körülmények között lehet találkozni a doktor úrral és AMhozzájutni az érelmeszesedés elleni vakcinához. Húsvét utáni héten már át tudnám venni.

Amennyiben mód és lehetőség van az előadás anyagát írásban megkapni, úgy kérném a fenti e-mail címre elküldeni szíveskedjék.

Köszönettel:

Szabados Béla

 

 

10:16
márc
29
2012

B. Király Györgyi (Kor Kontroll Tarsaság)

Kedves Szabados Béla!

Sajnáljuk, hogy nem lehet ott rendezvényünkön.
Az előadást nem rögzítjük, azonban portálunkon olvashat róla.

Üdvözli:
B.KIrály Györgyi

18:16
márc
26
2012

margitcsizma@citromail.hu

 kérdésem a következő : kinek ajánlott beadni az érelmeszesedés elleni vakcinát, és hogyan lehetséges ezt kérni?

Hol adhatják be és mennyibe kerül? Válaszukat várom tisztelettel !

19:19
márc
28
2012

B. Király Györgyi (Kor Kontroll Tarsaság)

Kedves Margit!

Javaslom, hogy jöjjön el holnap, azaz március 29-én a BKIK  épületében tartott rendezvényünkre ,/ Krisztina krt.  99.   16.30 h /  ahol kérdéseit személyesen teheti fel a professzor úrnak

Üdvözli:
B.Király Györgyi

09:58
szept
6
2011

Jakobicz Imre

 Sógorom 45 éves, 8 évvel ezelőtt súlyos hasnyálmirigy műtéten esett át. A csodával határos módon maradt életben, hasnyálmirigyének 90%-át eltávolították. A cukorbetegsége kb. két éve változtatta meg mindennapjait. Két hónappal ezelőtt ott tartott, hogy naponta négy alkalommal adott magának inzulint, éjjel lábában fájdalmak kínozták, s eközben cukra 15-24 között ingadozott.

Hat héttel ezelőtt egy barátja ajánlott neki kipróbálásra egy termékcsaládot, mely 3 termékből áll. A változás életminőségében drámai gyorsasággal következett be. A termékeket elkezdte fogyasztani, miközben az inzulint is adagolta. A cukor értéke hamarosan csökkenni kezdett, s ezen felbátorodva az inzulint fokozatosan csökkentette: először napi 3-ra, majd kettőre, egyre, s öt hét után, saját felelősségére, elhagyta a szurkálást. Ekkor a cukra, inzulin bevitele nélkül 6-9 között váltakozott. Három napja kontroll vizsgálaton vett részt, s eredménye (6.7) teljesen meglepte kezelő orvosát. Életminősége előnyösen változott, melynek ő és az egész család nagyon örül. Természetesen fokozottan figyel minden változásra és rendszeresen ellenőrzi vércukor szintjét.

Arra gondoltam, ezt a történetet és lehetőséget megosztom másokkal, olyanokkal, akik sógoromhoz hasonlóan szenvednek ettől a betegségtől, s azokkal, akik hivatásként vállalták, hogy segítenek azoknak, akik hozzájuk fordulnak a problémájukkal bizalommal. Alapvetően a téma iránt nyitott és érdeklődő orvosokkal keresek kapcsolatot. Nem arra biztatnék embereket, hogy orvosok nélkül próbálkozzanak, hanem éppen ellenkezőleg szeretném, ha az orvosok szaktudása mellé egy további eszköz, egy hatékony termékcsalád társulna, s ily módon szakmai kontrol mellett több betegnek segíthetnénk közösen.
További információ elérhető, illetve kapcsolat felvétel  az alábbi címen: jimre@askit.hu

Mindenkinek javuló egészséget és csodás életet kívánok szeretettel, tisztelettel: Imre

Partnereink