vissza

Hírlevél 2009. április 20.

Részletekért kattintson a címre, vagy keresse fel a www.korkontrolltarsasag.hu oldalt.

Találkozzon Koltai Róberttel

Vigyázat! A húgysavszint infarktust jelezhet!
Tudják, mi okozza a királyok betegségét, vagyis a köszvényt? A magas húgysavszint.
Ismét tévé felvételre invitáljuk önöket a Pallas Páholyba.

Időpont: április 28. kedd 15 h

Vendégek:

  • Dr.Kékes Ede  az ISM  orvos-igazgatója
  • Dr.Kiss István a Szent Imre Kórház Nefrológiai profiljának vezetője
  • Koltai Róbert színész

Szeretettel várjuk!

Jöjjön május 7-én a Duna Palotába!

Inkontinencia nap a Duna Palotában.
1081 Budapest Zrínyi u 5.

Időpont:
2009.május 7. csütörtök.

„Csipp, csepp, egy csepp, öt csepp, meg tíz…..”
Magyarországon becslések szerint 600 000 ember gyarapítja a könnyű, vagy a súlyos inkontinencások  táborát. Hogy hol vannak ők? Elbújnak, mert még mindig szégyellik.

Csökkentsd a magas vérnyomást gyógyszer nélkül!

Mi az álmod? Ez a kérdés, amit Bakanek Görgy elsőként fel szokott tenni pácienseinek. Akadt, akinek ezzel az egyszerű kérdéssel az életét mentette meg. Ez is kiderült a Pallas Páholyban április másodikán, amikor a pozitív gondolkodásról és az egészséges étrendről beszélgettek a résztvevők.

Indul a TörzsPraxisKör

A Dimenzió Egészségpénztár és a MAPOSZ, vagyis a Magyar Praktizáló Orvosok Szövetsége összefogott a betegek minőségi ellátásért. Az első körben 100 önkéntes belépő orvos írta alá azt a megállapodást, ahol azt deklarálták, hogy eztán az ISO-EMI minőségirányítási rendszernek megfelelően látják el a betegeket.

Hiába szép, ha nem cica

A szőke hajú szép énekesnőt nem kell bemutatni. A közönség a mai napig hívja, szereti és tapsol neki. Pedig nem csinál titkot a korából, azt terjeszti, hogy 57 éves. Inkább elhiszem neki, minthogy vitatkozzak. Egy biztos, hogy bomba jó nő, aki nagyon is odafigyel magára. 

Egy japán cég magyar munkatársa

Dr. Kovács Ágnest még az Onkológiai  Nyílt Napon „szúrtam ki” magamnak a Kesztyűgyárban. Pedig a Korkontroll Társaság rendezvényein elég nagy a sürgés-forgás ahhoz, hogy az ember észrevegyen egy csinos, fiatal menedzsert. Akkor megbeszéltük, hogy nemsokára egy jót beszélgetünk, melyre hamarosan sort is kerítettünk. Ágnes éppen egy kongresszuson van, de a szünetet nekem áldozza.

 

 Kor Kontroll Társaság

Partnereink