Beszélgetés Révfülöpön Somossy Barbarával és Forró Bencével a Duna Televízió Nyár23 című élő műsorában a „ Fermentálj a hosszú életért!” receptversenyről, meg arról ami mögötte van, például, hogy mi köze a fermentálásnak a hosszú élethez. Idézet az interjú felvezetőjéből: „ A fermentálás egy ősi technika, amellyel tartósíthatjuk az ételeket. Nemcsak fenntartható de nagyon egészséges is! B. Király Györgyi, a Kor Kontroll Társaság elnöke volt ma a vendégünk, akivel a fermentálás és a hosszú élet közötti összefüggésről is beszélgettünk.”
https://www.facebook.com/duna.nyar23/videos/305859521804291
Eddig 1.2 E nézője volt az interjúnak, 587--en osztották meg, és 81-en szóltak hozzá. Idézet a műsor Facebook oldaláról.
Erzsébet Őri
Köszönöm! Én használom a fermentálást. Nagyon finomak az ételek.
Imréné Kardos
Hol kapható a könyv?
Katika Vargáné
Köszönöm szépen!
Gyűjtemény engem is érdekelne hol lehet kapni KÖSZÖNÖM!
Mariann Németh
A könyv érdekelne
Zoltánné Szilágyi
Engem is érdekel a könyv vagyis a fermentàlás
Ferencné Borsi Terézia
Kozze tehetnek a receptet
Erika Kiss Bacsó
A receptgyűjtemény hol kapható?
Magyar Éva Mária
Érdemes meghallgatni!
Monika Felegyhazi
A mikrobiomról többet is beszelhetnének. Tényleg igaz, amit a hölgy mond, minden betegség innen indul ki. Rostdús táplálkozás- ebben is rosszul állunk.
Sokan kérdezik, hol kapható a receptfüzet? íme a válasz. A Hymato Kft adta ki, elérhetőségük alább:
info@hymato.hu
+36 70 363 8677
A díjazott receptek egy részét portálunkon is közzétettük. Példaként a nyertes recept: Ál túrógombóc, vagyis fermentált kölesgombóc dióbundában , hozzá Hokkaidó tök- alma smoothie fermentált alapléből
https://korkontrolltarsasag.hu/hu/cim:Fermentalj-I-helyezes-Bellai-Krisztina
Segítsen, hogy az ön igényeihez igazodva alakítsuk az oldalt!
Google adatvédelmi iránylevek
nem
igen