vissza

Fermentálj a hosszú életért!

aug
15
2023

Beszélgetés Révfülöpön Somossy Barbarával és Forró Bencével a Duna Televízió Nyár23 című élő műsorában a „ Fermentálj a hosszú életért!” receptversenyről, meg arról ami mögötte van, például, hogy mi köze a fermentálásnak a hosszú élethez. Idézet az interjú felvezetőjéből: „ A fermentálás egy ősi technika, amellyel tartósíthatjuk az ételeket. Nemcsak fenntartható de nagyon egészséges is! B. Király Györgyi, a Kor Kontroll Társaság elnöke volt ma a vendégünk, akivel a fermentálás és a hosszú élet közötti összefüggésről is beszélgettünk.” 

https://www.facebook.com/duna.nyar23/videos/305859521804291
Eddig 1.2 E nézője volt az interjúnak,   587--en osztották meg, és 81-en szóltak hozzá. Idézet a műsor Facebook oldaláról.

Erzsébet Őri
Köszönöm! Én használom a fermentálást. Nagyon finomak az ételek.

Imréné Kardos
Hol kapható a könyv?

Katika Vargáné
Köszönöm szépen!
Gyűjtemény engem is érdekelne hol lehet kapni KÖSZÖNÖM!

Mariann Németh
A könyv érdekelne

Zoltánné Szilágyi
Engem is érdekel a könyv vagyis a fermentàlás

Ferencné Borsi Terézia
Kozze tehetnek a receptet

Erika Kiss Bacsó
A receptgyűjtemény hol kapható?

Magyar Éva Mária
Érdemes meghallgatni!

Monika Felegyhazi
A mikrobiomról többet is beszelhetnének. Tényleg igaz, amit a hölgy mond, minden betegség innen indul ki. Rostdús táplálkozás- ebben is rosszul állunk.

Sokan kérdezik, hol kapható a receptfüzet? íme a válasz. A Hymato Kft adta ki, elérhetőségük alább:
info@hymato.hu
+36 70 363 8677
A díjazott receptek egy részét  portálunkon is közzétettük. Példaként a nyertes recept: Ál túrógombóc, vagyis fermentált kölesgombóc dióbundában , hozzá Hokkaidó tök- alma smoothie fermentált alapléből
https://korkontrolltarsasag.hu/hu/cim:Fermentalj-I-helyezes-Bellai-Krisztina

Partnereink