vissza

Hírlevél 2012. március 26. (emlékeztető)

Részletekért kattintson a címre, vagy keresse fel a www.korkontrolltarsasag.hu oldalt.


Kedves Olvasó!
Szeretnénk emlékeztetni jövő heti rendezvényünkre, amire szeretettel várjuk !

Vakcina érelmeszesedés ellen?

2012. március 29., csütörtök

A szív –és - érrendszeri betegségek még mindig a vezető halálokok közé tartoznak. Még mindig dübörög a szívinfarktus, a stroke, a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint.
Él közöttünk egy magyar kutató, akinek sokak szerint Nobel díj gyanús vakcináját több, mint 10 év óta engedély nélkül adják be a magyar és a külföldi orvosok, éppen az érelmeszesedés ellen.
Dr. Horváth István orvos-biológus, az MTA Doktora, a New York-i Tudományos Akadémia tagja, meghívott kutatóként dolgozott Atlantában (USA) a CDC Intézetben, a moszkvai CKVI-ben, a Pittsburg University mikrobiológiáján. Évtizedeken át részt vett a Semmelweis egyetem hallgatóinak képzésében és meghívott előadója volt az Orvos Továbbképző Egyetemnek.
Azt mondja: számára a lelkiismeret - hogy emberi életeket mentsen- fontosabb, mint a paragrafusok. Hogy egy jogállamban senki nem szegheti meg büntetlenül a törvényeket? Tudja ő, csak nem akar szembenézni vele. Nem akar szembenézni azzal, hogy nemcsak a magyar, hanem az uniós törvények szerint is ember csak törzskönyvezett, az Országos Gyógyszerészeti Intézet által engedélyezett gyógyszert kaphat.
Amikor a professzor 60 évesen szívinfarktust kapott, arra kérte a feleségét, hogy vigyen be neki fecskendőt, tűt, gumiszalagot és az oltóanyagot. A kórházban oltotta be magát, azaz próbálta ki szérumát saját magán. ” Hogy vannak orvosok és nővérek- legalább százan az országban, akik a diplomájukkal játszanak, amikor beadják? Nyilván tudják, hogy miért teszik!Mert látják az eredményt, látják ahogyan megmenthető egy érszűkületes láb, ahogyan egy szélütéses beteg felkel az ágyból, és éli az életét! „

Vendégünk: Dr. Horváth István
Beszélgetőtárs: B. Király Györgyi

Helyszín: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székháza
1016 Budapest  Krisztina körút 99
VI. emelet Baross terem

Időpont: 2012. március 29 csütörtök 16.30

Szeretettel várjuk!

Meghívó a 2012-es közgyűlésre

2012. március 29., csütörtök

Tisztelt Tagtársuk, Kedves Barátunk!

Beszámolunk a 2011-es esztendő eredményeiről. Az egyesületi törvény szerint kötelezően megtartandó közgyűlést hívunk össze, melyet az alábbi helyen és időben teszünk meg.

Helyszín: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székháza
1016 Budapest  Krisztina körút 99
VI. emelet Baross terem

Időpont: 2012 március 29. 18.00

Napirendi pontok:

  1. A társaság 2011-es tevékenységéről szóló éves beszámoló jóváhagyása
    Előadó: B. Király Györgyi, elnök
  2. A felügyelő bizottság beszámolója
    Előadó: Végvári László a felügyelő bizottság vezetője
  3. A 2011-es év gazdasági eredményeiről szóló beszámoló jóváhagyása
    Előadó: Végvári László
  4. Egyebek

Ha a tagok alacsony létszáma miatt az közgyűlés határozatképtelen, azt - az eredeti napirendben szereplő pontok alapján – 18. 30-kor újra összehívom.

Mivel a tagoknak tagdíjfizetési kötelezettségük is van, szeretnénk felhívni figyelmedet, amennyiben 2011 évben elmaradásod lenne, szíveskedj a közgyűlésen rendezni azt.

Számítunk alapító és később hozzánk csatlakozott tagjaink részvételére!

Budapest, 2012. március . 7.

B. Király Györgyi elnök és a Kor Kontroll Társaság elnöksége

 Kor Kontroll Társaság