vissza

Hírlevél 2009. március 30.

Meghívó a közgyűlésre

2009. április 02., csütörtök

A Kor Kontroll Társaság évi szokásos közgyűlésére szeretettel várjuk alapító tagjainkat, szimpatizánsainkat, és mindenkit aki csatlakoznii szeretne hozzánk.

Gondolkozz pozitívan, táplálkozz egészségesen!

2009. április 02., csütörtök

Írók tömkelege traktál minket könyveivel: Norman Vincen Peale, Joseph Murphy, Napoleon Hill és mások azt üzenik hogy az optimizmus boldogabbá, sikeresebbé és egészségesebbé tesz bennünket. Kinek segít a rózsaszín szemüveg?

Egy régi Krónikás...

Hollauer Tibor a Gyógyhír Magazin lapkiadója és a Gyógyhír felelős szerkesztője. Györgyivel „ezer éve” ismerik egymást, hiszen évtizednyi ideig együtt dolgoztak a Magyar Rádió Krónika rovatában.

 

 

 

Cili nem „Cilike”

Csapó Cecília Ágnes mindössze 22 éves, talán a Kor Kontroll Társaság legifjabb tagja. Hosszú göndör hajával, szép arcocskájával minden rendezvényünkön nyugalmat és derűt sugároz.

 

 

 

Kopogtató

Szíves figyelmébe ajánljuk új rovatunkat a kopogtatót. Várjuk ötleit portálunkról, filmjeinkről, rendezvényeinkről, de bármilyen észrevételét megoszthatja velünk. Szóljon hozzá témáinkhoz, de személyes élménybeszámolóit is várjuk. Dohoghat, vagy örülhet, kíváncsiak vagyunk önre!

 Kor Kontroll Társaság

Partnereink