vissza

Hírlevél 2009. február II.

Kedves Barátunk!

Események, riportok izgalmas emberekkel,  könyvbemutató,   új rovat megújult  portálunkon.
Ezt ajánljuk szíves figyelmébe, ha elolvassa hírlevelünket.

Meghívó a februári tévéfelvételre

Februári tévéfelvételünk témája: miért jó ha plazmát ad?  Azon túl, hogy segít az égési sérülteknek vagy éppen a vérzékenyeknek, az ön egészségi állapotát is feltérképezik.  Legyen a közönségünk!
Felvétel időpontja: 2009. február 27. 17 óra
 

Meghívó márciusi tévéfelvételre

Örülne, ha háziorvosa megkímélné a laboratóriumokba járkálástól? Szeretné elkerülni a vesekárosodást és vastagbélrákot? Mire jó a mikroalbumin teszt, és mire jó a székletvér vizsgálat? Jöjjön el márciusi Hálózat Televíziós felvételünkre a Pallas Páholyba!
Felvétel időpontja: 2009 március 5. 18 óra
 

Nem akar leszokni a dohányzásról?

A keleti kultúrák több ezeréves tapasztalataiból érdemes tanulni. A tapaszok, rágógumik, gyógyszerek mellett alternatív megoldások is léteznek.

 

 

 

Kövér lányból szépség?

Ki ne emlékezne a Nagy Fogyás „Bogijára?” Bár Boglárka nagyon hamar kiesett, (odabent mindösszesen 6 kilót tudott leadni), idekint mégis győztesnek lehet nevezni, hiszen 25 kilót fogyott.

 

 

 

Kérem boncoljanak fel!

Egy orvos hallomásai. Megjelent Dr. Csiba László könyve. „A kötetben gyógyításról, kudarcokról, különleges emberi találkozásokról írok. Mind-mind fura életem emlékei.

 

Kopogtató

Szíves figyelmébe ajánljuk új rovatunkat a kopogtatót. Várjuk ötleit portálunkról, filmjeinkről, rendezvényeinkről, de bármilyen észrevételét megoszthatja velünk. Szóljon hozzá témáinkhoz, de személyes élménybeszámolóit is várjuk. Dohoghat, vagy örülhet, kíváncsiak vagyunk önre!

Tagsági kártya

Új év-új tagsági kártya.

Ne felejtse el megújítani  a tavalyit,  megrendelni  az ideit!

 Kor Kontroll Társaság