vissza

Hírlevél 2009. február

Kedves Barátunk!

Események, riportok izgalmas emberekkel,  könyvbemutató,   új rovat megújult  portálunkon.
Ezt ajánljuk szíves figyelmébe, ha elolvassa hírlevelünket.

Meghívó a Pallas Páholyba!

Februári tévéfelvételünk témája: miért jó ha plazmát ad?  Azon túl, hogy segít az égési sérülteknek vagy éppen a vérzékenyeknek, az ön egészségi állapotát is feltérképezik.  Legyen a közönségünk!

Felvétel időpontja: 2009. február 27. 17 óra

Magdi és a buthizmus

Az a tolerancia, megértés, elfogadás, ami a buddhizmusból árad megérinti az európai embert , ha egy másik kontinensre viszi jó sorsa. Aki megismeri a buddhista filozófiát, életszemléletet – hívei szerint a buddhizmus nem vallás - nehezen tud ellenállni neki 

Kegye zenével gyógyít

A Piramis és az Edda egykori szaxofonosa ma pánsípjával varázsolja el hallgatóságát. A karitatív művész, akinek lemezeit 17 országban forgalmazzák hitvallása, hogy segíteni kell a rászorulókon. Ezért járja az ünnepeken a kórházakat. 

Kérem boncoljanak fel!

Egy orvos hallomásai. Megjelent Dr. Csiba László könyve. „A kötetben gyógyításról, kudarcokról, különleges emberi találkozásokról írok. Mind-mind fura életem emlékei.

 

Kopogtató

Szíves figyelmébe ajánljuk új rovatunkat a kopogtatót. Várjuk ötleit portálunkról, filmjeinkről, rendezvényeinkről, de bármilyen észrevételét megoszthatja velünk. Szóljon hozzá témáinkhoz, de személyes élménybeszámolóit is várjuk. Dohoghat, vagy örülhet, kíváncsiak vagyunk önre!

Tagsági kártya

Új év-új tagsági kártya.

Ne felejtse el megújítani  a tavalyit,  megrendelni  az ideit!

 Kor Kontroll Társaság

Partnereink