Ma egy gyors csirkecombból készült egytálételt hoztam neked, mellyel támogathatod immunrendszeredet. A gyömbér és a fokhagyma kiválóan támogatja szervezetedet, amire most mindenkinek szüksége van. Fogyaszd a csirkecombot fokhagymás, gyömbéres karfiolrizzsel, és friss salátával.
HOZZÁVALÓK
ELKÉSZÍTÉS
A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük és egy aprítógépben összeaprítjuk.
Az apróra vágott hagymát olívaolajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a karfiolmorzsát, megsózzuk és 5-6 percig pároljuk, míg a karfiol megpuhul. Apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Fogyaszthatjuk önmagában, vagy párolt zöldséggel összekeverve, vagy köretként hús mellé.
Önts a serpenyőbe egy evőkanál olívaolajat és a karfiol felét. Rázd át vagy keverd át, és vedd le a lángot közepesre.
Kevergetve, fedő nélkül kb. 5 perc alatt elkészül.
5 perc alatt enyhén roppanós lesz, de már egyáltalán nem nyers. Ha puhára szereted, akkor főzd még 2-3 percig.
Csak tálaláskor sózd, mert különben levet ereszt, és szintén túl vizes lesz.
Segítsen, hogy az ön igényeihez igazodva alakítsuk az oldalt!
Google adatvédelmi iránylevek
nem
igen