vissza

„Végtelenül örülök a betegeim szeretetének”

jún
19
2017

Sokan kérik , hogy közöljük a szavazás eredményét, amit sajnos nem tehetünk. Mi maradna akkor a díjátadóra? A lényeg úgyis az, hogy mindenki, akit ajánlottak a betegei: nyertese „ Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázatnak, különös tekintettel a hazai és a határon túli TOP tízes listán szereplőkre. Néhány  reagálás a  TOP listás hírre:

Kedves Györgyi!

Féktelen örömömben kibújik belőlem a gyerek.
Nagyon boldog vagyok hogy  bejutottunk a tízek  közé!  S nem leszek elkeseredve,  ha nem leszünk dobogósok. Màr kaptam egyszer egy Arany Anyu díjat , s örülök ha más is megtapasztalhatja az elismerést.
Nagyon sokat jelent ez  a díj mindenkinek akinek a munkája a szerelme is. Ezt olvastam ki a TOP 10-ből.
Több infó amit még csinálunk : a ZOOM Egyesület /FB oldal/ és Egészségpercek / Egy kisfilm van is fent a Facebookon. Szóval sikerekből, örömből jut még!
S ahogy a történeteket olvastam sírtam. Az öröm és meghatottság könnyei ezek.
Én màr nyertem, s  az asszisztenseim is! Összefűzve készítek nekik egy kis könyvet.
Szép napokat!
Dr. Mangó Gabriella
Gabriella ezt írta a  Facebookra :
„Nagyon köszönjük mindenkinek, akik történetet írtak, megosztották, szavaztak "Az év praxisa 2016"-ban, ránk. Sokat jelentett ez mindhármunk (Aranka, Timi, én) számára. Eredményhirdetés valamikor 2017. őszén lesz. Mindenkinek jó egészséget! Akinél esetleg a szavazás lezárását követően megvonási tünetek jelentkeztek, szeretettel várjuk a háziorvosi vagy a Páter Kis Szaléz úti MORA rendelőben.”

„Nagy megtiszteltetés,  hogy bejutottam a TOP tízbe! Mondtam a betegeimnek, hogy tollat ragadtatok és időt szántatok rám , már ez a szeretet akkora feltöltést ad és erőt a mindennapi munkámhoz!
A sok ajánlatot olvasva elsírtam magam,  ennyi szeretet megbecsülés és bizalom - amit Isteni kegyelemnek tartok-  láttán , úgy éreztem magam mint a Lourdesi zarándok úton,   amikor a fáklyás menettel mentünk a Mária szoborhoz, és a szeretet csillagok hullottak ránk az égből.
Tudom, hogy szavaztak rám  Erdélyből,  Ausztriából , Németországból , Svájcból,  Franciaországból , Svédországból,  Olasz országból, Ausztráliából , Amerikából és az ország nagy városaiban levő betegeim facebook  csoportokat alakítottak ki. 41 éve vagyok a pályán tehát nemcsak ismernek, szeretnek is. Valamit talán  jól csinálok.
A mai rendelésen így fogalmaztak:  ekkora kampány és összefogás árvíz idején volt. Az ajánlásokat be fogom köttetni, mert azok őszinték, igazak, és minden díjnál többet érnek. Azt szeretném kérdezni , hogy az asszisztensnőm a jobb kezem, a védőnőim,  és takarítónő jöhetne e az ünnepségre? Ő is fontos,  mert nélküle nem lenne olyan szép orchideáktól virágzó tiszta rendelőm amit nagyra értékelek.  Mindenkinek  munkája benne van ebbe az elismerésben,  nem enyém az érdem!
Szeretettel kívánok szép napot!
Dr. Gali Ida „

„ Amikor telefonon először megkeresett,  hogy bekerültem az első 10 praxis
közé, azt gondoltam, valami félreértésről van szó.
Felkerestem a honlapot, és elolvastam az ajánlásokat. Bizony elérzékenyültem...
Lejátszódott bennem az a 35 év, amit orvosként Mindszenten töltöttem.
Az emberek a hír hallatára az utcán, a boltokban, a piacon, a közösségi portálon,
saját történeteiket mesélték egymásnak, a szeretet hangján. Csodálatos érzések...
Felkerestem az ajánlattevőket, és megköszöntem a gyönyörű írásokat.
Mivel a Facebookon nem vagyok fenn, így ott nem tudtam biztatni senkit a szavazásra.
Mások azonban megtették. Futótűzként terjedt a hír, hogy a sorrendet a szavazatok száma dönti el. Fiatalok, idősek, nagyszülők-unokai segítséggel-szavaztak határon innen és túl. A család, a gimnáziumi és egyetemi barátok, azok barátai és ismerősei sok-sok szavazatot jelentettek.
A szavazás utolsó napjaiban a helyi média és az Önkormányzat is segítségünkre volt a hírverésben. Csodálatos érzés volt látni ezt a nem mindennapi összefogást, és magam mellett érezni ennyi embert.
Kedves Betegeim, kedves mindszentiek, kedves segítőim, ismeretlenül is ismerőseim,határon innen és túl , mindenki, aki segített nekem: hálásan köszönöm ezt a nagy szeretetet amit érzek, és összefogást, amit tettek értem, értünk!
Dr. Ávéd János „

„Hatalmas megtiszteltetés számomra  a jelölés, nem is akartam elhinni, hogy  a TOP 10 között vagyok! Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani , aki segített.
Köszönöm a betegeknek, és igyekszem nap mint nap megszolgálni a bizalmukat. Köszönöm az önkormányzatnak, hiszen sokat segítettek a rendelő  színvonalának kialakításában , megtartásában. Köszönöm az asszisztensnőmnek, Áginak, aki beteg-centrikus, odafigyelős, hihetetlen támaszt nyújt nekem.
Köszönöm a régi betegeimnek, mert eljutott hozzám a hír, hogy  bár több mint 30 éve praktizálok Miskolcon , a régi  kazincbarcikai és  megyaszói betegeim is ajánlottak., és szavaztak is rám. Köszönöm a családomnak, hogy elfogadták a hivatásomat, és megértették, hogy nincs se családi ebéd, se családi vacsora,  hogy – ha kell- este 11-kor ugrok fel és megyek, és, hogy a színházba is a szélére vesszük a bérletet, hogy szaladhassak, ha hívnak.
Hálás vagyok, és  végtelenül örülök a betegeim szeretetének!
Dr. Székely Annamária”

www.evpraxisa.hu
 

 

Partnereink