vissza

Védtelen férfiak (Online rendezvény)

nov
11
2020

Minden a férfiakról, amit eddig nem mertél megkérdezni

Mi férfiak számtalan problémával küzdünk életünk folyamán. Bár Freudinak tűnik a kijelentés, de ezek gyökere minden esetben kapcsolódik valamilyen formában a nemiségünkhöz. A pubertás kortól kezdve életünk végéig felmerülnek szexuális problémák, a férfivá válás, a nemzőképesség,  változókor, aging male és az azt követő időszak mind-mind olyan élethelyzetek, ahol az aktuális nemiségünkkel kapcsolatos gondok meghatározóan befolyásolják életminőségünket.
Az elmúlt 10-15 évben a magyar férfiak körében a nemzőképtelenek aránya rohamosan nőtt, és egyre emelkedik azoknak a száma, akiknek libidó problémája vagy merevedési gondja vagy esetleg mindkettő van. Nő az idős kori prosztata problémákkal küzdők száma is. Merle víziója a férfiak nélküli világ, nyomasztó jövőképet fest, márpedig ha ilyen iramban nő ez a tendencia, akkor mindez nem csak fantazmagória marad – pedig a férfiak klasszikus szerepe a társadalomban megkérdőjelezhetetlen.
Neves és elismert előadók adnak átfogó képet anatómiai, pszichológiai és szexuális működésünkről. Kerülve a szakmai merevséget, közérthető nyelven beszélnek testi, pszichés és energetikai felépítésünkről, és a felmerülő problémákra olyan otthon, saját időbeosztás és ritmus szerint végezhető megoldásokat ajánlanak, amelyet alkalmazva a férfiasság kiteljesedhet és életünk végéig fenntarthatóvá válik.
Várunk minden nagyapát, apát, a férfi élet küszöbén álló fiatalt, de várjuk a nagymamákat, feleségeket és anyákat is, akik meg szeretnék tanulni, mit tehetnek a szerelmükért, társukért, fiaikért, unokáikért.
Mi nem tudunk és nem is akarunk helyettetek dönteni vagy cselekedni, csupán annyit tehetünk értetek, hogy bemutatjuk nektek a férfi test sajátos működését és kezetekbe adjuk a tudást, azokat a módszereket, amelyek alkalmazásával optimalizálhatjátok a saját, vagy fiaitok férfierejét.

Részletes program: http://revitality.hu/ferfinap/
Dátum: November 21. szombat
Helyszín: MagNet Közösségi ház Juhar terem
Andrássy út 98. 

Partnereink