vissza

Változik a receptverseny díjátadójának időpontja!

máj
24
2017

Előbb azonban még néhány információ pályázatunkról. A legfiatalabb beküldő egy 19 éves diák, a legidősebb egy egri nagymama. Külön köszönjük azokat a recepteket, melyeket egy -egy küzdelmes életmódváltás szült. Akad, aki 145 kilósan súlyos csípőkopásban szenvedett, és testsúlya miatt nem vállalták az operációt. Saját receptjeivel hozta műthető állapotba magát.

Van két gasztrobloggerünk, egyikük a Varázslat fakanállal blogon közöl recepteket- ezekkel 20 kilót fogyott- testsúly megőrzése miatt cukor nélküli ételeket készít. Folyamatosan új recepteket talál ki, hogy bebizonyíthassa ,” nem kell lemondanunk a finom ételekről , és igenis liszt és cukor nélkül is lehet édes az élet, mi meg lehetünk ínyencek.” A fogyóstory gasztrobloggere harminc kilót adott le szintén saját ínycsiklandó receptjeivel, az ő ételkölteményei Szlovákiából érkeztek pályázatunkra.
Ahogyan már összesítésünkben leírtuk: 93 receptet kaptunk, ebből 23 hagyományos ételekre vonatkozott, 70 recept viszont tökéletesen megfelelt a kiírásnak.
Portálunkon rövidesen megjelentetjük, nemcsak a nyertes, de a többi receptet is.Olyan finomságokról olvashatnak majd - és persze el is készíthetik őket- mint a Dijoni mustáros csirkemell, a az epres túrótorta, a chia magos formakenyér, tonhal és tojáskrémmel , a túrós halfasirt, vagy éppen a cukkinis-spenótos pite.
A Magyar Elhízástudományi Társaság május 27-re tervezett kongresszusát technikai okok miatt később rendezik meg, így- bár a zsűri döntött már- Önök is később értesülhetnek az eredményről. A nyerteseket e-mailben értesítjük, az érdeklődök pedig portálunkon olvashatják majd az új időpontot!

Partnereink