vissza

Türelmes vagyok a betegekkel...

ápr
5
2014

„Fogyatékos és szívbeteg édesanyám a doktornőnek az életét köszönheti.
Becsületesen, lelkiismeretesen, végzi gyógyító munkáját. Nincs számára hétvége, ünnep-, hétköznap, mindig számíthatunk a Molnár doktornőre. Rendszeres orvosi felügyeletének köszönhetem, hogy még köztünk van az anyukám. Nem siet, meghallgatja a panaszainkat, problémáinkat, önzetlen, nagyon alaposan megvizsgál, ha szükséges mindkettőnket. Megfelelő gyógyszerek felírásával és pontos diagnózissal segíti édesanyám életét elviselhetőbbé tenni. Még a recepteket is házhoz hozza.”- írja a hazai nyertesről ajánlója.
Molnár Mária Bonyhádról, nagyon tud valamit. Rengetegen gratuláltak neki a Facebookon - miközben ő jelen sincs a közösségi portálon- és valóságos mozgalommá terebélyesedett a szavazás. A páciensek, a barátok, a tisztelők egymást bíztatták a voksolásra.
Volt eredménye. A bonyhádi doktornőre 9369 –en szavaztak, ezzel megnyerte „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázatot 2013-ban. Egészen pontosan a hazai első helyezést, hiszen a pályázat a határon túli orvosoknak, betegeknek is szólt. Olyannyira, hogy idén először több határon túli szavazat érkezett, mint hazai. A hazai voksok aránya 44, a határon túliaké 56 százalék volt! Visszatérve az első helyezettre, ahogyan hallhatják is, ő aztán semmilyen kampányt nem szervezett. Azért párás lett a szeme, a díjátadáskor. Amikor a könyvek, virágok mellé, még egy vadonatúj EKG készüléket is kapott, lehúzta a táska a vállát. Hazafelé már nagyfia vitte, ugyanis egy fiú és egy lány kísérte el édesanyját az ünnepségre.