Várjuk az Ön receptjét is!
Szezámmagos afrikai harcsa brokkolis burgonyapürével, csicsókaöntettel
Hozzávalók 4 személyre:
A brokkolis krumplipüréhez:
Elkészítés:
A burgonyát és a brokkoli szárát apróra vágva sós vízben megfőzzük. Mielőtt teljesen megfőtt, a brokkoli rózsákat is a vízbe dobjuk. Puhára főzzük, majd passzírozzuk a tejföllel, vajjal.
Csicsókaöntet
Hozzávalók:
Elkészítés:
A csicsókát meghámozzuk, megmossuk, felszeleteljük vékonyan.
A lila hagymát felkockázzuk, az étolajon megdinszteljük. Beledobjuk a csicsókát, sózzuk, felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Puhára főzzük. A főzőlé felét leöntjük, majd még melegen hozzákeverjük a tejfölt, borsozzuk, majd még melegen leturmixoljuk. A végén az apróra vágott kaprot beletesszük. (A csicsókapüré ízlés szerint ízesíthető fűszerpaprikával, petrezselyemzölddel stb.) A halétel mellé tálaljuk.
A remek, egészséges és mutatós halétel beküldője Mészáros László Orosházáról így zárta sorait:
„Fogadják szeretettel a receptjeimet, ill. bemutatom a fotókönyvemet is.”
https://www.cewe-community.com/hu/galeria-frame/book/49053
Pályázati kiírásunk:
korkontrolltarsasag.hu/…/cim:Receptverseny-Fozz-mask…
A pályázatokat e-mailben kérjük a következő címre beküldeni: receptverseny@korkontrolltarsasag.hu
Segítsen, hogy az ön igényeihez igazodva alakítsuk az oldalt!
Google adatvédelmi iránylevek
nem
igen