vissza

Receptverseny díjátadó novemberben!

szept
17
2017

 

A Magyar Elhízástudományi Társaság novemberi, Budapesten rendezendő 25. éves Jubileumi Kongresszusára várjuk nyerteseinket! A kongresszus témája összefügg receptversenyünk kiírásával-  "Az elhízás elmélete, klinikai gyakorlata és a megelőzés lehetőségei"- vagyis az egészségmegőrzéssel, és az  elhízás megelőzésével.  A rendezvényt a  díjátadó ünnepséggel kezdjük!

Időpont: 2017. november 24.
Helyszín: Magyar Sport Háza
Budapest XIV. Istvánmezei út 1.

Akik pályáztak, és olvasták portálunkat: tudják, hogy 93 receptet kaptunk, sokan a hagyományos magyar konyha fogásaival-  kalória és alapvetően szénhidrát-dús ételek receptjeivel- szálltak ringbe.
A kiírás szerint másképpen főzök között akadnak egyetemisták, háziasszonyok, nagymamák, dietetikusok, de  egészségügyi terméket forgalmazó vállalkozás is. Igazi nagy fogyásokkal is találkozhatunk, hiszen többen leírták történetüket, akad aki 30 kilót dobott le magáról saját receptjeivel.
A receptek Tatabányáról, Egerből, Orosházáról, Kazincbarcikáról, Tamásiból, Békésből, Budapestről, de még Szlovákiából is érkeztek.  2 gasztroblogger is alkotott nekünk fogásokat,  egyikük  Budapestről, másikuk  Komarnoból. Utóbbi  egy izgalmas csirkemell variációt kínál, továbbá a bűnözés nélküli somlói torta elkészítésére csábít.  Ízletes nassolni-valók, sütik és levesek,/ például avokádós csokikrém, csicsóka krém, sült csicseriborsó, spenótos pit, csicseriborsó leves / valamint izgalmas főételek / újmódi káposzta, csirke násza harcsával, túrós halfasírt/ közül választotta ki a zsűri a legjobb  recepteket.
A zsűri elnöke és társelnöke:  Halmy Eszter a Magyar Elhízástudományi Társaság elnöke,
B. Király Györgyi kommunikációs szakember, a Kor Kontroll Társaság elnöke, tagjai:  
Antal Emese, a TÉT Platform szakmai vezetője, Dr. Borbényi Erika klinikai főorvos a KKT alelnöke, Bulla Bianka életmódtréner, Dr. Böszörményi Nagy Klára a Springmed Kiadó igazgatója, Kubányi Jolán az MDOSZ elnöke, Dr. Lugasi Andrea a Budapesti Gazdasági Egyetem  Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar dékánja, Paor Lilla a Hatoscsatorna főszerkesztője, Dr. Rurik Imre, a Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnöke, a MET alelnöke,és Dr. Tóth Tamás, a MET főtitkára.
Fődíj: egy kétszemélyes wellness hétvége a kastélyba zárt városban Hernádvécsén a  Hotel Vécsecity-ben!
Nyerteseink ABC rendben:

  • Bíró Márta
  • Csákány Anita
  • Fóris Marietta
  • Kozák Ida
  • Ollári Andrea
  • Magyar Roland
  • Szabó Csilla
  • Szabó Lucia
  • Szilasi H. Tibor
  • Varga Kővágó Eta

A TOP listásokat  e-mailben értesítjük, és szeretettel  várjuk a díjátadóra!

Halmy Eszter
A Magyar Elhízástudományi Társaság elnöke
B. Király Györgyi
A Kor Kontroll Társaság elnöke

Partnereink