A kiváló helyezést elértek között található Bulla Bianka életmódtréner, újságíró. Tréningjei során sokat főz, hosszú évek óta esküszik az egészséges étrendre. Színes zöldségkavalkádja ínycsiklandó „A sok-sok szín nemcsak gusztusossá teszi az ételünket, hiszen a fitotápanyagok sokféle, ugyanakkor komplex egészségvédő hatással rendelkeznek. A citrom- és narancssárga színanyagok az éleslátást, az egészséges emésztést, és kiegyensúlyozott immunműködést támogathatják, a máj kedvenc színe a zöld, ugyanis a zöld növények (főként, ha magas a klorofill-tartalmuk), a méregtelenítő folyamatokban nyújthatnak segítséget. A lilás-kékes zöldségek, gyümölcsök (lilahagyma, áfonya, lilakáposzta, stb) többek között gyulladás gátló, étvágyszabályzó hatással rendelkezhetnek, a pirosak az erek rugalmasságát támogatják – ez csupán néhány példa, a többit megtapasztaljuk, ha nemcsak nézzük, hanem esszük a színeket.” – írja receptjében Bianka.
Segítsen, hogy az ön igényeihez igazodva alakítsuk az oldalt!
Google adatvédelmi iránylevek
nem
igen