Hajós Ágnes szakács Siófokról, harmadszor jelentkezett receptversenyünkre. Nyertes receptje- rozmaringos kacsamell paprikasalsával és édesburgonyával - érdekes, izgalmas, kreatív. Itt van mindjárt a paprika salsa. „ A salsához kaliforniai paprikákat és az újhagymát apró kockákra vágjuk, egy ek olívaolajjal és a borecettel összeforgatjuk. Hűtőbe tesszük.” Aztán készít édesburgonya pürét, a kéksajttal, némi sóval és borssal. „Ha nem elég krémes, kevés vajat adhatunk hozzá. Az egészben maradt burgonyából hasábokat vágunk, kevés olívaolajon megpirítjuk.” És ne feledkezzünk meg az ínycsiklandó kacsamellről sem, amit retekcsírával és tökmagolajjal tálal!
Segítsen, hogy az ön igényeihez igazodva alakítsuk az oldalt!
Google adatvédelmi iránylevek
nem
igen