vissza

Online rendezvény

máj
9
2020

Szeretnéd leküzdeni a szorongást, a félelmet és helyette átélni a derűt, a pozitív érzelmeket?
Akkor gyere  a vasárnapi ingyenes LélekzetPartyra!

Tudtad? …...hogy az immunrendszer aktivitásának, a kreatív gondolkodásnak, az egészséges emésztésnek, egy kellemes, nyugodt állapotnak, a biztonságérzésnek, az elégedettségnek megvannak a maguk sajátos légzésmintái?
Majd egy hónapja  elindítottuk Online LéleKzetParty című légzés- érzés sorozatunkat, melynek keretein belül kipróbálunk többféle légzésmintát, gyakoroljuk meghatározott érzések átélését, azért, hogy ezek az érzések szokásoddá válhassanak, illetve a szívben lévő idegsejtek által feldolgozott információk tudatosítását támogató gyakorlatokkal is megismerkedhetsz.
Ha ezeket a gyakorlatokat integrálod a hétköznapjaidba, az hatással lesz az immunrendszered működésére, az emésztésedre, az alvásminőségedre, a gondolataid minőségére; a problémamegoldó- készségedre, és a leggyakrabban átélt érzéseidre is.
A találkozások elején mindig megbeszéljük, hogy az a gyakorlat, amit végezni fogunk, miért és hogyan hat a testi folyamatokra, miért és hogyan hat az idegrendszer működésére, majd pedig légzés- és érzés-gyakorlatokat végzünk, zenére, közösen!
Az érzelmek irányított átélése sokatok fantáziáját életre keltette, a hozzánk érkezett kérdéseket - kéréseket is figyelembe vettük akkor, amikor a következő találkozás forgatókönyvét összeállítottuk.
 A gyakorlati részben ötvözzük a légzés- és érzelem gyakorlatokat, meghatározott módon és nagyon pontos szándékkal – e szándék egyelőre maradjon meglepetés ;)
 Annyit azért elárulunk, hogy a gyakorlatnak köze lesz ahhoz a “nem-logikus tudáshoz, amely a szív- és a belek idegi hálózatain keresztül jut el a homloklebenybe és ott gondolat formájában tudatosíthatjuk magunkban”- így fogalmaz Dr. Daniel Siegel neuro-biológus.

Ha feltámadt benned a kíváncsiság, találkozz velünk,
2020. Május 10-én, 18 órakor!

Ha az 1. vagy 2. LéleKzet Partyra már regisztráltál, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, a 3. Online LéleKzet Party-hoz tartozó linket automatikusan elküldjük Neked az esemény előtt pár órával ,tehát 2020. Május 10-én.
 Amennyiben még nem regisztráltál az ingyenes Online LéleKzet Partyra, de szeretnél részt venni az eseményen, akkor regisztrálj!
https://www.legyegesz.hu/lelekzet-party
Várunk szeretettel:
Bulla Bia és Szalay Robi