vissza

Mire jó a „Neo”, tényleg mi vagyunk saját sorsunk szobrászai?

nov
11
2020

Bia és Robi a Légy Egész ! képzésrendszer alapítói hoztak Magyarországra egy eszközt, ami változást idézhet elő eddigi életünkben! Képzésrendszerük 3 évvel ezelőtt abból a tapasztalatból született, hogy felismerték:_ Mi vagyunk saját sorsunk szobrászai!

„ Nekünk évekre és többek között a neurológia-, az egyesített fizika-, az epigenetika területéről származó tudományos ismeretekkel történő találkozásra volt szükségünk ahhoz, hogy ezzel a gondolattal egyáltalán elkezdjünk “megbarátkozni” és ne a körülményeinkre vagy a “többiekre” mutogassunk, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretnénk.

Ma már tudjuk, hogy az úgynevezett körülmények is annak függvényében formálódnak, hogy milyen kölcsönhatásokat alakítunk ki a környezetünkkel – akár tudatában vagyunk ennek, akár nem! A tanulás folyamatos és ma is ezt a felfedező utat járjuk – ezen az úton “botlottunk bele” abba a stimulációs eszközbe, amelynek működése az általunk is oktatott ismeretekből fakadó technológiára épül.

A NeoRhythm rendszeres használatából olyan tapasztalataink származnak, amelyek felülmúlták előzetes elképzeléseinket. Ezen felbátorodva családtagjainknak is javasoltuk, hogy próbálják ki a stimulációs programokat és kértük, jelezzenek vissza, bármit is tapasztalnak.
Néhány hét után, eredményeiket látva éreztük; nem kérdés, hogy minél több emberrel szeretnénk megosztani ezt az élményt!

 Felvettük a kapcsolatot a gyártó céggel és már az első beszélgetést követően munkához láttunk; elkezdtünk szövegeket fordítani, kutatási eredményeket olvasni, gyűjteni, megtenni a szükséges technikai lépéseket annak érdekében, hogy a NeoRhythm és a hozzá kapcsolódó információk itt, Magyarországon, magyar nyelven is elérhetőek legyenek.

Ha tehetitek, probáljátok ki a NeoRhythm-et, nem fogtok csalódni benne! Fogadjátok szeretettel – mi tiszta szívünkből ajánljuk Nektek! „

 Íme, a “Neo”:

A PEMF – technológia (magyarul: pulzáló elektromágneses stimulációra épülő technológia) lényege, hogy előre meghatározott elektromágneses információkkal lépünk kölcsönhatásba, amely kölcsönhatásra a testünk – például, az idegrendszerünk – kiszámítható módon reagál. Létezik ugyanis egy teljesen természetes folyamat, amelynek tudományos neve: agyhullám-szinkronizáció.

Nézzünk egy hétköznapi példát! Biztosan Veled is előfordult már, hogy elálmosodtál – elbóbiskoltál, amikor vonaton utaztál. A legtöbb ember átéli ezt az élményt – és ez nem a véletlen műve! A kerekek kattogásának ritmusa ugyanis egy bizonyos frekvencia-mintázatot hoz létre, amelyre az agyunk rászinkronizálódik, vagy, ha úgy tetszik, amelyet leutánoz.

 Ez a ritmus – a vonatkerekek esetében- történetesen egy olyan agyhullám-mintázattal egyezik meg, amely ellazulásra, alvásra ösztönöz. Hogyan lehetséges ez?

 Úgy, hogy a különböző agyhullám-mintázatokhoz különböző funkciók társulnak!

 Megvan az agyhullám-mintázata például a tanulásnak, a pihenésnek, a koncentrációnak, a kreatív gondolkodásnak, az együttérzésének, a megnyugvásnak, mint ahogyan a feszültségnek, a stressznek, a fáradtságnak,a kimerültségnek is.

 Röviden tehát: minden tevékenységünk, minden szellemi-érzelmi-fizikai állapotunk különböző frekvenciájú – úgynevezett delta, téta, alfa, béta és gamma – agyhullámok sajátos mintázatának formájában is megjelenik.

A NeoRhythm, a stimulációs programok során konkrét funkcióknak és szellemi-lelki-testi állapotoknak megfelelő, tudományosan meghatározott elektromágneses információkat bocsát ki, amelyekhez az agyunk hozzáigazodik, így létrejön a kívánt tevékenység elvégzéséhez, egy adott szellemi teljesítmény-, hangulat- vagy energiaszint eléréséhez szükséges állapot.

 A programok részletes leírását megtalálod az Omnipemf weboldalon.

Partnereink