vissza

Még 3 napig küldheti be történetét!

szept
12
2019

Szeptember 14-én éjfélig még várják az Ön történetét is!
Több mint 200 történet érkezett eddig „ A nemzet háziorvosa” pályázatra. itthonról, Erdélyből, a Felvidékről, Kárpátaljáról és a Vajdaságból is.Ha úgy gondolja, hogy háziorvosa valóban a hivatásának él, szánjon rá öt percet, és lepje meg egy történettel! Még 3 napig megteheti!
Egy kis ösztönzés a „ Feketén-fehéren című televíziós műsorból, amelynek főszereplói az elmúlt években ott álltak a dobogón a Kárpát medence legjobb háziorvosai , vagyis az elmúlt évek hazai nyertesei között. Vendégek: Dr. Száray Eszter Biatorbágyról, Dr. Nikolits Ilona Budapestről és Dr. Patik Ferenc Székesfehérvárról.

A portálon lévő történetek- olykor novellába illő embermesék- nemsokára megdobogtatják  a zsűri tagok szívét, hiszen a szavazás előtt ők döntik, kinek a neve kerüljön fel  portálunkra a TOP listások közé / 10 hazai-10 határon túli háziorvos/ Vannak igazi XXI. századi keserédes történetek, melyek olykor visszarepítettek bennünket a múltba, ahol nem lehet közlekedni, ahol, csupa hó, és jég és járhatatlan  az út, de a jóságos doktor néni, vagy doktor bácsi hol biciklivel, hol gyalog, de elér a bajba jutotthoz. Még írhatnak az orvos és a nővér szaktudásáról, empátiájáról, a bizalomról, egy- egy küzdelmes gyógyulásról, arról, hogyan szelídíti meg a doktornéni az izgága gyereket, hogy mekkora lelki támaszt jelenthet a rákos betegnek a gyógyulásban, hogyan diagnosztizál villámgyorsan, olykor életet mentve ezzel, vagy éppen, hogyan támogatja anyagilag is idős betegét, hogy páciense ki tudja váltani gyógyszerét, hogyan csempészi vissza a hálapénzes borítékot, illetve mindarról, ami önöknek a legfontosabb. Ha kedvet kapot hozzá, itt küldheti be ajánlását:
www.evpraxisa.hu/ajanl