vissza

MEGHÍVÓ DÍJÁTADÓRA!

máj
7
2017

Május 5-én véget ért receptversenyünk!
93 receptet kaptunk, ebből 23 beküldője megfeledkezett receptversenyünk elnevezéséről:
Főzz másképpen! Ők finom, ámde a hagyományos magyar konyha ételeinek megfelelő kalória és alapvetően szénhidrát-dús ételek receptjeivel szálltak ringbe. 67-en viszont megfeleltek a kiírásnak.

Van közöttük II. típusú diabéteszes, háziasszony Tatabányáról, dietetikus hallgató/ akinek receptjei még a legújabb táplálkozási ajánlást, az Okostányért is követik / egy másik egyetemi hallgató a Semmelweis Egyetem Táplálkozástudományi Szakáról, egészségügyi termékeket forgalmazó vállalkozás, de érkeztek receptek Egerből, Orosházáról, Kazincbarcikáról, Tamásiból és Békésből is.
Többen írják le nagy fogyásuk történetét, így például, egy egy 145 kilós hölgy, aki már az ágyból sem tudott felkelni, és aki saját készítésű ételeivel 40 kilót fogyott!
Van 2 gasztrobloggerünk is, egyikük Budapestről, másikuk Szlovákiából, Komarnoból. Ő szintén saját receptjeit használva fogyott 35 kilót, most a bűnözés nélküli somlói somlói torta elkészítésére csábítja az édességek rabjait. Izgalmas krémek, nassolni-valók és sütik / csicsóka krém, sült csicseriborsó, napindító muffin, túrótorta kölessel / kelthetik fel a zsűri érdeklődését. Legalább ilyen figyelemre és főzésre csábító főételekkel is találkozhatunk, mint például a töltött paprika másképpen, a csicsókás ördöglángos, vagy a színes harcsapaprikás.
A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Időpont: május 27. 10.00
Helyszín: Magyar Sport Háza
Budapest XIV. Istvánmezei út 1.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk a díjátadóra!

Partnereink