vissza

LEZÁRULT A RECEPTVERSENY

febr
5
2014

A finisben felgyorsultak az események és egyre többen ragadtatok billentyűzetet, hogy finomabbnál finomabb és egészségesebb ételkülönlegességekkel árasszatok el bennünket. De hát ez volt a cél. Köszönjük az aktivitásotokat, a receptjeiteket és az ínycsiklandó képeket!

Sokan türelmetlenül érdeklődtök, hogy mikor és hol lesz az eredményhirdetés, mikor lehet már többet tudni a nyereményekről. Most a beérkezett pályamunkákat a dietetikusokból, gasztroenterológusokból, hivatásos szakácsokból álló zsűri értékeli és felállítja azt a bizonyos sorrendet, ami hamarosan a nagyközönség elé kerül. A hivatalos zsűri döntésével már márciusban a MOMOT Kongresszusán lehet majd első kézből megismerkedni. Természetesen a Kor Kontroll Társaság honlapján és Facebook oldalán, valamint a „Van egy jó recepje” Facebook oldalon is azonnal beszámolunk a nagy eseményről. A versenyzőknek, szimpatizánsoknak és érdeklődőknek érdemes lesz eljönni a díjátadóra, mert az értékes nyeremények mellett személyesen is megismerhetik egymást a nyertesek és követőik. Recepteket cserélhetnek, megvitathatják álláspontjaikat a különböző egészséges ételekkel kapcsolatban és akár szövetkezhetnek különböző üzleti vállalkozásokkal kapcsolatban is. Ma, amikor egyre inkább előtérbe kerül az egészséges életvitel, a korszerű táplálkozás, a testmozgás fontossága, ami egyre inkább beépül mindennapjainkba, akkor jó, ha közösen gondoljuk tovább, hogy mit tehetünk még egészségünkért.

Bízunk benne, hogy ezen a kongresszuson nem csak a díjak kerülnek kiosztásra, hanem – reményeink szerint – továbbra is folytatódik a receptverseny, az egészséges ételek versenye. Ma már tudjuk, hogy egészséges élelmiszerekből is lehet változatos, és íz világában is sokszínű étel kompozíciókat készíteni. Nem másról, erről szól ez, a MOMOT és a Kor Kontroll Társaság által meghirdetett verseny is. Az, hogy nem lankadó lelkesedéssel külditek újabb és újabb receptjeiteket, azt jelenti számunkra, hogy van értelme az egészséges életmódról beszélni, a korszerű táplálkozásról hírt adni, mert évről évre egyre többen leszünk, akik újfajta életszemléletünkkel bizonyítjuk, hogy lehet „jóízűen” is élni.

. . . .

Partnereink